• Nieuwsflits oktober 2017

    Nieuwsflits Sc Welberg,


    28 augustus 2017, Piet de Koch overleden.
    Piet en Jo zijn jaren het vertrouwde gezicht van café Koch, het clubhuis van SCW op de Welberg geweest. Piet was een gedreven persoon, voor zijn zaak en de medemens. Voor de voetbal “ SCW” had Piet het hart op de goede plaats. Wij wensen Jo, de kinderen en familie veel sterkte om het verlies van Piet een plaatsje te geven in hun leven.


    Boetes.
    Met ingang van seizoen 2017-2018 is de regeling ingegaan, dat junior en senior leden bij Sc Welberg, zelf hun opgelopen boetes gaan betalen. De penningmeester zal als je een boete opgelopen hebt je hier verder van in kennis stellen.


    Bar- kantinemedewerkers.
    Sinds een paar weken draaien Mark en Ilona mee in het bardienst schema. Zij vervangen Ivo en Jeanine, die aan het eind van vorig seizoen gestopt zijn met de actieve bardienst. Als vrijwilliger en beheerder (inkoop-vrijwilligers- werving en begeleiding) blijft Jeanine betrokken bij het reilen en zeilen in onze kantine.


    Cees en Margo van Rooy. hebben aangegeven dat zij aan het eind van dit seizoen (na 5 jaar) willen gaan stoppen als bar- kantinemedewerker(s). Zodat wij op tijd op zoek kunnen/gaan naar vervangers voor ze.
    We zoeken, twee of meer personen (echtpaar, vrienden- innen etc.) die het leuk vinden en eventueel enige ervaring hebben in de horeca, om actief te worden in de kantine. Die tegen een vrijwilligers vergoeding, volgens rooster eens in de 14 dagen, zaterdag en zondag bar- kantinedienst kunnen draaien. Wij bieden een leuke en zelfstandige functie in een gezellige kantine. Voor meer informatie: Rien Bartels.


    Jaarvergadering 2016 – 2017,
    Donderdag 23 november 2017, aanvang 20.30 uur, jaarvergadering in de kantine. Uitnodiging volgt.

    Voetbalplaatjes actie AH.
    Zaterdag 21 oktober, is de voetbalplaatjes actie bij AH officieel van start gegaan. Vanaf nu is het hard sparen om je gratis album vol te krijgen. Aan het einde van de actie komt er nog een ruil moment waar je kan proberen de laatste plaatjes te scoren, als het zover is zal je hier bericht over krijgen.


    Oktober 2017.
    Bestuur Sc Welberg.