• Wedstrijdverslag: SC Welberg 1 - Grenswachters 1

  Grenswachters verslaat SC Welberg

  In de wedstrijd tegen Grenswachters dat op de vijfde plaats in de competitie staat mist SC Welberg vandaag twee belangrijke spelers door schorsingen: aanvoerder Lars Bogers en spits Tom Mulders.

  De wedstrijd begint al slecht voor SC Welberg. Al in de tweede minuut scoort Grenswachters uit hun eerste aanval de 0-1.

  Maar ook SC welberg krijgt direct een scoringskans. Jeroen Bogaard ziet zijn inzet echter net gekeerd worden door de keeper.

  Dan in de 20e minuut valt de 0-2 voor Grenswachters.

  Na een half uur is er dan toch een positieve noot voor SC Welberg. Een vrije trap van Levy Papp kan door de keeper nog gekeerd worden maar in de rebound schiet Tom Bogers de 1-2 binnen.

  En zo is de ruststand 1-2 met een SC Welberg dat zich liet verrassen in het begin van de wedstrijd maar zich toch knap herstelde na de 1-2.

  Na de rust begint Grenswachters echter weer gedrevener en maakt in na 10 minuten de 1-3 en een minuut later wordt het al  1-4 en is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

  Halverwege de tweede helft volgt de 1-5 en 10 minuten voor tijd uit een hoekschop nog de 1-6.

  Grenswachters was duidelijk een maatje te groot voor SC Welberg, dat al gehavend aan de wedstrijd begon en in de wedstrijd ook nog zag dat Erik van Minderhout geblesseerd van het gedragen moest worden.