• De 8 van Sportshop Heshof

  Sportshop Heshof en het Steenbergse Roparunteam "Door Dik en Dun" organiseren op zaterdagavond 17 september aanstaande voor de 5de maal een stratenloop in het centrum van Steenbergen. Deze "Acht van sportshop Heshof" in Steenbergen staat dus garant voor een uniek evenement. De intentie van de initiatiefnemers is om dit een jaarlijks terugkerend sportfeestje te maken.

  Het parkoers van 10 kilometer zal bestaan uit 8 rondes van 1.25 km in het centrum van de stad, met de start en finish voor de deur van Sportshop Heshof.
  Tevens zal er voor de nodige muziek in de stad zorg gedragen worden om de juiste sfeer te creƫren.
  Naast de 10 kilometer (8 ronden), kan er ook gekozen worden voor 5 kilometer (4 ronden). De start is voor beide afstanden om 17.00 uur. Het inschrijfgeld  bedraagt slechts € 5,00 en komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun.
  Tevens zal er om 16.30 uur een kidsrun over 1.25 km (1 rondje) plaatsvinden met een inschrijfgeld van slechts € 1.50, Kinderen 8 t/m 12 jaar. Tevens zullen en op de startnummer prijzen worden verloot.

  Inschrijven kan ter plaatse tot 15 minuten voor de start. Voorinschrijving kan ook bij Sportshop Heshof vanaf heden of via een mailtje naar info@sportshopheshof.nl