• Pupil van de week: Jens de Bont

    Hallo Iedereen,

    Mijn naam is Jens de Bont en op 6 November 2016 was ik Pupil van de week tijdens de wedstrijd van Sc welberg 1 - NVS 1.Ik ben 8 jaar en woon op de Welberg. Ik ben de jongste zoon van Jorg en Masja en broertje van Lars. Behalve papa, mama, Lars en ik woont bij ons ook Lola, onze hond. Ik zit in groep 5 van de Pius X school, in de klas van juf Mascha en Sabine. Het leukste op school vind ik het buiten spelen, jammer dat ik soms ook moet rekenen. Het allerliefst zit ik op youtube en kijk dan graag naar vlogger Koen. Wat ik ook leuk vind om te doen naast voetballen is spelen op de playstation. Van alle voetbalclubs vind ik PSV de beste en de beste voetballer is Messi. Ik voetbal in JO9-1 . Behalve mijn papa Jorg is ook Maarten van Veen daar trainer. Ik begon in de verdediging , maar sta nu in de spits. Ik ben rechtsbenig.

    Het lekkerste om te eten vind ik pannenkoeken, maar ik vind het niet leuk om aardappelen te eten en al helemaal niet met groente. Later wil ik voetballer worden. De club maakt me niet uit. Als Feyenoord belt kom ik ook. Ik ga vandaag op de foto met Tom Bogers. Ik twijfelde tussen Tom en Lars, maar Lars was geblesseerd. Ik heb Tom wel geluk gebracht, want hij scoorde het eerste doelpunt. Voordat de wedstrijd begon moest ik de uitslag voorspellen. Ik dacht 10-0 . Het werd uiteindelijk 6-1 .

    Ik mocht in de rust naast de lotjes voor de loterij ook nog een naam trekken voor de volgende pupil van de week. De eerst volgende thuiswedstrijd op 27 November is geworden mijn teamgenoot Niels van Veen. 

    Groetjes Jens de Bont