• Pupil van de week: Niels van Veen

  Mijn naam is Niels van Veen en op 27 November was ik pupil van de week tijdens de wedstrijd tegen Oranje Blauw \'14. 

  Ik ben de middelste zoon van Maarten en Martine en broer(tje) van Timon en Maxime ( met zijn drieën zijn we lid bij SC Welberg). Ik woon op de Welberg. Ik ben 8 jaar en zit in groep 5 van de Pius X bij juf Marscha en Sabine. Ik vind het leuk om te rekenen op school, alleen is schrijven niet zo leuk. 

  Televisie kijken vind ik niet zo heel bijzonder, ik zit liever op mijn ipad spelletjes te spelen. Naast voetballen vind ik judo ook erg leuk. 

  Ik voetbal zelf in de F1 ( J09-1G) mijn trainers zijn Jorg de Bont en mijn eigen papa Maarten van Veen. Wij zijn pas kampioen geworden in de 3e klasse en zaterdag nog 

  gewonnen met 2-5 van MZC\'11 J09-2. Ik speel zelf in de verdediging. Ik voetbal zelf het makkelijkst met mijn rechterbeen. 

  De beste club vind ik Feijenoord. Mijn grootste voorbeeld is dan ook Dirk Kuyt. 

  Of ik later profvoetballer wil worden weet ik nog niet. Ik weet eigenlijk nog helemaal niet wat ik later wil worden. 

  Ik vind pannenkoeken met suiker echt heel lekker. Jammer dat Spinazie ook bestaat. 

  Toen de vraag kwam met wie ik op de foto moest wilde ik daar even over nadenken, maar toen Manfred vertelde dat Stefan Evers een goede keeper was wilde ik natuurlijk met hem op de foto. 

  Omdat Oranje Blauw onderaan staat dacht ik wel dat wij zouden winnen. Ik dacht dat het 4-2 zou worden , maar de boys deden het iets beter met een winst van 7-1.

  Ik mocht ook nog met Manfred helpen in de keuken en heb ook nog achter de bar mogen staan. Na de lotjes voor de loterij mocht ik de nieuwe pupil van de week trekken.

  De eerst volgende thuiswedstrijd is op 11 December tegen TPO. De pupil van die week zal zijn Ryan Clarijs van J09-3 . 

   

  Groetjes Niels van Veen