• Pupil van de week: Ryan Clarijs

  Hallo , ik ben Ryan Clarijs, 8 jaar oud en oudste zoon van Barry en Christa en broer van Lyon. 

  Ik woon in Steenbergen samen met mijn ouders , broertje en jackrussel Macho.

  Mijn school is de Gummarusschool en zit in groep 5b bij Meneer Jan. Aardrijkskunde vind ik het leukst om te leren en niet alleen Nederland, maar ook de wereld. 

  Jammer dat ik ook moet schrijven op school, want dat vind ik niet zo leuk. Televisie kijken doe ik niet zoveel. 

  Ik vind het veel leuker om youtube filmpjes te kijken van voetballers. Vooral Manchester United, want dat vind ik de beste voetbalclub. Daarom vind ik voetballen ook het allerleukste. Als ik niet hoef te trainen ga ik buiten voetballen. Misschien word ik dan wel net zo goed als Zlatan Ibrahimovic, want die vind ik het allerbeste. 

  Nu voetbal ik nog bij J09-2 bij Peter en Michel, maar later wil ik graag profvoetballer worden. Iedere club is prima, maar mijn grootste droom is ooit te voetballen in Manchester in het Old Trafford stadion. Ik voetbal het best met rechts. Kan wel met links, maar dan schiet ik niet zo hard. Mijn positie is laatste man. 

  Het lekkerste om te eten vind ik friet met een kipcorn, maar spruitjes vind ik echt niet lekker. Omdat ik zelf ook laatste man ben wil ik graag op de foto met Xander Rens. 

  Ik denk dat SC Welberg vandaag gaat winnen van TPO. Eerst dacht ik 4-3, maar omdat ze de vorige keer hadden verloren denk ik toch maar 3-2.

  Nadat ik de lootjes had getrokken en mijn beide opa\'s prijs hadden, zowel de bal als het broodpakket, mocht ik de volgende pupil na de winterstop trekken. 

  Dit is geworden Quinty Nelen. Groetjes Ryan

   

  De wedstrijd werd uit eindelijk door Sc Welberg gewonnen met 1-0.