• Pupil van de Week: Vincent Castrillo

  Hallo allemaal,

  Ik ben Vincent Castrillo, 7 jaar oud (bijna 8!) en ik had het geluk afgelopen zondag "Pupil van de week" te mogen zijn bij de wedstrijd: SCW Welberg 1 ??HSC’28 1. Ik speel zelf in de JO9-2. Het is makkelijk dat ik bij Welberg speel, want dat is vlak bij mijn huis! Ik hoef bijna alleen maar de weg over te steken. Mijn trainers zijn Amancio Boeren en Perry vd Waart. Perry is de vriend van mijn moeder en woont bij ons in huis. Ik speel eigenlijk altijd achterin tijdens de wedstrijden en ben dus een verdediger. Ik voetbal met mijn rechterbeen. Mijn ouders heten Richard en Helen. Mijn moeder heeft eigenlijk twee namen: ze heet met haar andere naam Jalin.  Ik zit in groep 4 op de Maria Regina in Steenbergen. Ik heb twee juffen: Juf Marlon en juf Marlous. Op school vind ik woordjes lezen moeilijk en saai, maar ik hou van gym! Naast voetballen houd ik ook van basketballen en spelen met Lego Ninjago. Op televisie kijk ik graag naar "Henry Danger" op de zender Nickelodeon. Dit programma gaat over superhelden. Henry is een geheim hulpje van een echte superheld! Thuis eet ik het liefste pizza salami. Maar als er vis op tafel staat dan trek ik een vies gezicht, dat lust ik echt niet. Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik later wil worden. Misschien wel profvoetballer bij Feyenoord, mijn lievelingsclub. Dan ga ik daar ook in de verdediging spelen en houd alle ballen zoveel mogelijk tegen voor ze bij de keeper komen. Op deze middag speelt Feyenoord tegen ADO, te zien op het grote scherm in de kantine. Vincent bekijkt tussendoor stukjes van de wedstrijd en ziet Jorgensen scoren. Die is best goed!

  Ik vind het leuk om "pupil van de week" te zijn, maar ook wel een beetje spannend. Ik heb ervoor gekozen om met Stefan Evers op de foto te gaan. Hij was erg aardig tijdens de warming ?? up en ik mocht penalty’s op hem oefenen samen met Pim. Ik denk dat SC Welberg de wedstrijd gaat winnen met 5-2.

  De stand werd 1-1...(Ook zijn favoriete club Feyenoord moest met gelijk spel naar huis).

  De volgende thuiswedstrijd is Iza Suikerbuik "pupil van de week".

  Groetjes, Vincent Castrillo