• Pupil van de week: Iza Suikerbuik

    Hallo,

    Ik ben Iza Suikerbuik en ik was pupil van de week tegen FC Moerstraten. Wat een leuke middag heb ik gehad. Behalve dat Sinterklaas landde met een helikopter op het veld mocht ik ook nog eens een middagje kijken hoe het erbij de Welberg 1 aan toe gaat. Maar laat ik nu wat meer over mezelf vertellen.  Ik ben dus Iza en ik ben nu nog 7 jaar , maar 30 November word ik 8 jaar. Mijn zus is Zara zij is 9 jaar. Ik woon op de Montenaken in Steenbergen samen met mijn ouders Arjan en Miranda , mijn zus Zara natuurlijk en poes Nora. Ik zit op de Gummarusschool in groep 5b bij Meneer Wil Mulders in de klas. Rekenen vind ik erg leuk. Vooral verhaaltjessommen. Ik kan ook goed rekenen . Buiten spelen vind ik minder leuk op school, omdat de kinderen dan meestal spelletjes doen die ik niet leuk vind. Thuis vind ik buiten spelen wel leuk, want dan heb ik een trampoline en speel ik met mijn neefje en nichtje en doen we allemaal leuke dingen. Op de tv kijk ik graag Netflix en voetbal. Ik ben net als mijn vader fan van PSV. En dan vooral van Luuk de Jong. Zelf voetbal ik bij de JO9-3m. Dit weekend hebben we helaas net verloren. Mijn trainers zijn papa Arjan, Serge , Raymond, Joey en Patricia. Ik vind het erg leuk in mijn team. Vooral als we de warmingup aan het doen zijn en Serge dan heel gek gaat doen. Ik sta eigenlijk op het veld een beetje overal. Maar het meeste op het middenveld. Ik kan met 2 benen voetballen , maar met rechts schop ik net iets harder.  Wat ik lekker vind om te eten is macaroni. Niet zo lekker vind ik lasagne, pizza ( en ja je leest het goed) pepernoten. Later wil ik juffrouw worden het liefst van een lage groep . Misschien wel groep 3. Ik wil graag op de foto met Tom Mulders, omdat ik bij zijn vader in de klas zit vind ik dit leuk om Maandag tegen de meneer te vertellen. Ik denk dat de Welberg gaat winnen vandaag. Ik verwacht met 5-3. De uitslag was uit eindelijk 6-1. De volgende pupil van de week is 10 December Floor Bouwman

    Groetjes Iza Suikerbuik