• Pupil van de week: Finn Neele

    Hoi ik ben Finn Neele en afgelopen zondag met een lekker zonnetje was ik pupil van de week bij Welberg 1 tegen GSC/ODS 1.  Ik ben 8 jaar oud en heb 1 zus Marit van 11 jaar. Samen zijn wij de kinderen van Sander en de voor jullie allemaal bekende Adrianne Neele. Wij wonen op Boekhout in Steenbergen. Mijn school is de Maria Regina en zit daar in groep 5b bij juf Annemiek , Marloes en onze stagaire Annejoke. Op school vind ik rekenen erg leuk. Vooral de keersommen. Minder leuk vind ik tekenen omdat ik daar niet zo heel goed in ben maar wel steeds beter word. Op tv kijk ik graag voetbal en dan vooral naar mijn favoriete club Feijenoord. Kuijt vond ik altijd de beste voetballer nu vind ik dat van Persie. Maar de beste voetballer is Christiano Ronaldo die kan namelijk hele goede trucjes. Als ik geen voetbal kijk dat ben ik vaak te vinden op de playstation 4. Mijn favoriete spellen zijn daarop fifa  en heel soms mag ik fortnite spelen. Het lekkerste om te eten vind ik pizza met salami en kaas , maar geen champignons,ananas of shoarma erop. Niet zo lekker vind ik zuurkool. Zelf voetbal ik bij SC Welberg in de j010-2 bij Peter en Gerard. Afgelopen zaterdag hebben we nog even een oefenwedstrijd gewonnen met 11-3. Mijn beste positie is het middenveld en mijn favoriete been rechts. Later wil ik graag profvoetballer worden bij Feijenoord. Op de foto ga ik met Martijn Hagens. We hadden afgesproken er afgelopen zondag niet over te praten maar nu mag iedereen wel weten dat het mijn oom is ( haha) . Mijn voorspelling voor de wedstrijd is dat we met 4-1 gaan winnen.  De wedstrijd eindigde na 90 minuten in 2-2 hierdoor staat welberg 1 nu op de 5e plaats. 

     

    Groetjes Finn Neele

     

    De volgende pupil van de week op Zondag 4 Maart is Pax Manders