• Pupil van de week: Mart Jacobs

  Hoi allemaal ,

   

  Ik ben Mart Jacobs en ik was 2e paasdag pupil van de week bij de wedstrijd SC Welberg 1 - Molenschot. Ik ben 8 jaar oud en de jongste zoon van John en Collinda en het broertje van Pieter ( 9 jaar) . Wij wonen op de Welberg samen met onze hond , 2 konijnen , rat , 2 paarden en wel 100 schapen. Door de weeks ben ik te vinden op de Gummarusschool in groep 5a bij Meneer Jan en Juf Cindy. Eigenlijk vind ik alles leuk op school , maar het allerleukste vind ik de schommel duwen. Ik zit er liever niet zelf in dat vind ik niet leuk. Maar samen met Ryan kan ik hem heel hoog duwen. Als ik niet aan het voetballen ben kijk ik graag op youtube naar linktijger of speel ik ark. De beste club van Nederland vind ik PSV. De beste voetballers die ik ken zijn mijn klasgenootje Luca en mijn grote voorbeeld mijn vader John , want die heeft vroeger ook bij sc welberg gevoetbald. Zelf voetbal ik nu in de j09-2 met als trainers Perry en Amancio. Ik ben de keeper van ons team maar ik voetbal ook weleens mee. Het allerliefste sta ik dan in de spits maar meestal in de verdediging. Ik kan ook wel voetballen met links , maar met mijn rechtse been gaat me beter af. Als ik thuis kom na het buitenspelen en ik ruik frietjes en ik zie een broodje hamburger dan ben ik echt blij. Maar soms eten we macaroni en dat vind ik dus echt niet lekker. De macaroni nog wel maar niet de groente. Gelukkig lust mama ook geen spruiten en eten we die nooit , want die lust ik ook niet. Later wil ik DJ worden. 

  Ik ga vandaag op de foto met Stefan Evers want we zijn allebei keeper. Ik denk dat Welberg gaat winnen met 1-0. 

  Nadat Mart netjes zijn doelpunt scoorde tegen Molenschot wisten de mannen heel lang deze voorsprong te behouden , maar hebben ze helaas verloren 2-4

   

  A.s Zondag 8 April is Moniek Vugts pupil van de week

   

  Groetjes Mart Jacobs