• Pupil van de week: Aimy Degen

  Hallo ik ben Aimy Degen. Afgelopen Zondag 22 April was ik pupil van de week van SC Welberg 1 tegen de Schutters. 
   
  Laat ik beginnen met iets over mezelf te vertellen. Ik ben dus Aimy . Ik ben de dochter van Rachel en Jordy. Ik woon in Steenbergen samen met onze poes Panda en konijn Puk. Afgelopen Maart werd ik 9 jaar. Mijn school is de Maria Regina en ik zit daar in groep 5 bij Meester Erwin. Mijn lievelingsvak op school is gym minder leuk vind ik taal omdat dit zo lang duurt. Als ik geen zin heb om te voetballen of paard te rijden dan kijk ik op de tv naar Nickelodeon. De beste voetbalclub vind ik Feijenoord vooral omdat Berghuis de beste voetballer van de wereld is. Zelf voetbal ik nog niet zo heel lang. Ik zit in de Mo11-2 bij Natasja en Jan. Mijn opa helpt ook vaak een handje mee op de trainingen. Afgelopen zaterdag hebben wij gevoetbald tegen Nieuw Borgvliet Mo11-1 . We hebben met 3-0 gewonnen. Zelf heb ik er ook nog 1 gescoord. Wij staan nu 3e in de competitie. Mijn favoriete positie is het middenveld. En als ik dan scoor is dit met mijn rechterbeen. Ik ben gek op witte chocolade, maar warme wortels vind ik minder lekker. Koude wortels lust ik wel. Later wil ik graag profvoetbalster worden en net zo goed worden als Lieke Martens. Ik wil graag op de foto met Dennis. Want mijn moeder kent hem . 
   
  Na een mooie aftrap van Aimy die het eerste doelpunt scoorde voorspelde ze een 
  3-2 uitslag. Wij waren wel erg benieuwd wie er zou gaan winnen aangezien de 2 zoons van de trainer van Sc welberg bij de Schutters voetballen. Aimy had goed geraden dat de 3 punten op de Welberg bleven , maar de uitslag werd iets groter. Sc Welberg 1 won met maar liefst 6-1 
   
  Zondag 6 Mei is onze volgende pupil van de week. Dit is de inhaalwedstrijd voor Pax Manders 
   
  Groetjes van Aimy Degen