• Pupil van de week: Djayden Bax

  Hallo iedereen,
   
  Afgelopen Zondag ( 20 Mei)  was ik de laatste pupil van de week bij de thuiswedstrijd van Sc Welberg 1 tegen RSV. 
   
  Mijn naam is Djayden Bax . Ik ben 9 jaar en jongste zoon van Anouschka Martens en Martijn Bax en broertje van Djerrel. Bij ons in huis wonen 3 katten Catootje, Mollie en onze kroelkont Ollie. Alle mannen bij ons in huis voetballen bij SC Welberg. Mijn vader is Maandag kampioen geworden met Zondag 2 en Djerrel voetbalt in de jo14-1. Ik voetbal zelf in de jo10-1g bij Jorg en Maarten. Bij mijn team sta ik in de verdediging of op het middenveld. Een echte goaltjesdief ben ik niet. Ik geef liever een assist. Voetballen kan ik met allebei mijn benen. De beste voetbalclub is natuurlijk Ajax ! De beste voetballer vind ik Ronaldo ( dat zal papa niet met mij eens zijn hahaha) . Als ik niet aan het voetballen ben dan ben ik aan het kickboxen of Nickelodeon aan het kijken. Buiten spelen doe ik ook veel op de Welberg samen met mijn vrienden en vriendinnen. In mijn drukke agenda moet ik ook nog tijd vrij maken voor school de Pius X. Jammer genoeg moet ik daar taal volgen, maar gelukkig is er op school ook tijd om lekker buiten te spelen, want dat vind ik het leukste. Ik zit nu in groep 5 bij juf Sabine en Mascha. Als de schoolbel gaat en het bijna etenstijd is hoop ik dat we pizza Salami eten. Vriendjes zeggen dat mijn moeder lekker kan koken, maar als ze spinazie kookt eet ik liever ergens anders. Ik moest even nadenken met wie ik op de foto wilde, maar toen ik Cristian Gliga en Bouke van Hooijdonk zag wilde ik wel heel graag met hun allebei. Of Christian dat goed had begrepen door Wianda haar beste Engels weet ik niet, maar misschien dat iemand hem dit nog kan uitleggen. Ik heb nog samen met SC Welberg 1 een haag gevormd voor de tegenstander. Dat vond de tegenstander wel mooi en sportief. Daarna mocht ik de eerste aftrap nemen. En hoewel ik geen goaltjesdief ben wist ik alle 10 de spelers te ontwijken en zelfs de keeper te passeren.  
   
  Ik voorspelde als uitslag 5-1 tegen de tot dan toe ongeslagen kampioen RVS. Maar het werd 3-1. Dus niet meer ongeslagen maar wel kampioen in de 5e klasse . 
   
  Dit was voor seizoen 2017-2018 de laatste pupil van de week. Volgend seizoen gaan we weer gewoon beginnen en maken alle leden van geboortejaar 2010 weer alle kans. Hou ons filmpje dus goed in de gaten wie er weer wordt geloot voor een gezellige middag met Adrianne , Frieda of Wianda.