• Pupil van de week: Yalou Bos

  Hallo,
   
  Ik ben Yalou Bos en ik ben 8 jaar oud. Samen met broer Levi van 9 jaar en broertje Noa van 1 jaar zijn wij de kinderen van Stefanie en Paul Bos. Wij wonen met zijn vijven in de Molenweg in Steenbergen. Als huisdieren hebben wij kat Lotje. Wij dachten namelijk eerst dat Lotje een meisje was , maar Lotje bleek een jongetje. Door de week ben ik te vinden op de Maria Regina school in groep 5A bij Meneer Erwin. Meneer Erwin is echt een hele leuke meneer en wordt bijna niet boos. Het leukste om te doen op school is het vrij spelen bij de gym. Soms is er namelijk aan het eind van de gymles wat tijd over en dan zet meneer Erwin wat toestellen weg en mogen we zelf weten wat we doen. Wat ik niet zo leuk vind op school is geschiedenis ( ik denk dat het zo heet ). We moeten dat kaartjes veranderen en dan zitten we ineens op andere plaatsen. Op tv kijk ik het graag het jeugdjournaal. Als er geen voetbaltraining of wedstrijd is dan ben ik graag aan het dansen en zingen. Ik deed ook eerst dansen maar dat was tegelijk met de voetbaltraining en dat vond ik toch wel leuker. Toch oefenen mijn vriendinnen Caitlinn, Nienke en ik vaak. Wij worden hopelijk de nieuwe K3. Onze haarkleuren kloppen al. Wat ik lekker vind om te eten is spaghetti met vlees, champignons en carbonarasaus.Die eten we ook weleens bij mijn opa en oma. Wraps met avocado vind ik echt niet lekker. En die eten we ook nog eens vanavond. Ik ben dit seizoen echt begonnen met voetballen , nadat ik vorig seizoen al een paar keer had meegetraind. Voetbal op tv kijk ik niet. Dus ik vind alle voetbalclubs even goed. Ik heb dus ook niet echt een favoriete speler. Maar vind uit mijn team Renske wel erg goed. Zij kan heel hard schieten. Ik voetbal sinds dit seizoen bij het team van Raymon, Serge en Joey in de jo9-1m . Wij hadden dit weekend verloren met 5-3 maar we zijn goed terug gekomen , want we gingen de rust in met een  4-0 achterstand. Ik heb niet echt een vaste positie op het veld. Wij rennen nog lekker door elkaar. Ik voetbal wel met mijn rechterbeen. 
   
  Ik wist niet met welke naam ik op de foto wilde, maar wel dat het de beste spits moest zijn. Na wat navraag bleek vorig seizoen Tom Mulder de meeste doelpunten te hebben gezet. Mijn voorspelling 5-0 en ik hoop dat ik de eerste scoor , maar denk van niet. 
   
  Niet aan jezelf twijfelen Yalou want jij maakte het eerste doelpunt van deze middag. Ook Tom maakte een doelpunt. De einduitslag was 3-3
   
  De volgende keer ( 14 Oktober tegen Advendo) is Pien v/d Zande pupil van de week
   
  Groetjes Yalou Bos