• Pupil van de week: Isabel Nagelkerken

  Alweer een zonnige zondag op het Zandbaantje!

  Vandaag was het de beurt aan Isabel Nagelkerken om de heren te vergezellen tijdens hun thuiswedstrijd. Een spannende wedstrijd tegen de koploper DVVC 1. Dit was gelijk al merkbaar tijdens de bespreking in de bestuurskamer. Niet alleen het team luisterde aandachtig naar alles wat de trainer te vertellen had, maar ook Isabel nam alles goed in zich op. De nr. 1 tegen de nr. 8. De trainer benadrukte de kwaliteiten die binnen het team aanwezig zijn en besprak de tactiek. Isabel was onder de indruk van het bord met alle namen en de manier waarop dit ging.

  Toen SCW 1 de bestuurskamer had verlaten, was het tijd om de outfit van onze pupil compleet te maken. Isabel koos voor het “feloranje Pupil van de week shirt” in combinatie met haar eigen spullen natuurlijk.

  Even kennismaken met de scheidsrechter, doorspreken wanneer de scheidsrechter de pupil aan zijn zijde verwachtte en tijd voor het interview. Op een geheime locatie in de kantine werd dit interview afgenomen.

  Isabel Nagelkerken, 8 jaar, woonachtig op de Boekhout in het gezellige Steenbergen Zuid. Isabel woont daar met haar broertje Vince, mama Angela en papa Raymon. Sinds kort wonen ook Pim, Pom en Goos in de wijk. Dit zijn de vissen van Isabel en Vince. Isabel is gek op pizza: Salami, Margherita…Hmmm.  Bij feestje staan vaak garnalen op tafel. Isabel is erg blij dat ze die niet hoeft te eten. Dat vindt ze echt heel vies!

  Isabel zit op de Gummarusschool bij meneer Will in de klas. Ook heeft ze les van juf Annemieke. Stiekem hadden we tijdens de teambespreking al gezocht naar de zoon van meneer Will Mulders😊        Isabel houdt ervan om op haar Snappet te werken op school. Dit is een soort tablet waarop ze haar rekenen, taal, woordenschat en spellingslessen krijgt. Minder leuk is het schrijven op school. Het moet dan netjes. In het begin schrijft Isabel wel langzaam en erg netjes, maar al snel wil ze dan sneller. Tja, dan is het iets minder netjes.

  Isabel kijkt ook graag naar Netflix. “Casper en Emma” is een serie die ze dan graag ziet. Ook is Isabel lid van de knutselclub op de Welberg en fan van PSV! Isabel heeft niet echt een favoriete voetballer of voetbalster. Maar is wel vastbesloten zelf een bekend voetbalster te worden later. In het oranje heeft ze in ieder geval dan al gevoetbald!

  Isabel voetbalt in de JO9-1M. Een team met allemaal meisjes onder leiding van Serge de Gast en Raymon Nagelkerken (jawel…papa van Isabel). Ook broertje Vince voetbalt bij SCW! Isabel speelt vaak op een verdedigende positie  en speelt graag met haar rechterbeen. Ook staat ze elke wedstrijd een helft onder de lat. Dit is dan ook de reden dat ze Stefan Evers heeft gekozen om op de foto te gaan. Hij is immers ook keeper en het is een wens van Isabel om van hem keeperstraining te krijgen.

  Over de uitslag laat Isabel zich vandaag niet uit! Ze wil gewoon lekker de wedstrijd bekijken. En best lastig om te voorspellen. Ze gaan wat Isabel betreft in ieder geval niet verliezen!

  Isabel mag daarna meedoen met de warming up, schiet nog wat penalty’s op Stefan, gaat op de foto en mag zich daarna melden bij de scheidsrechter. Isabel wordt gevraagd om de wedstrijdbal te controleren, de pascontrole uit te voeren en daarna mee te lopen met de bal naar de middenstip.

  Op de middenstip houden we na de tos een minuut stilte ter nagedachtenis aan Sofie van Hooijdonk – Kunstt, vrouw van Bouke, speler van SCW 2. Afgelopen week werd afscheid van haar genomen op veel te vroege leeftijd. Daarom speelt het team vandaag ook de wedstrijd met rouwbanden om. Tijdens een indrukwekkende stilte staat Isabel tussen de mannen van SCW 1 op de middencirkel en na een warm applaus is het dan tijd om de bal op de stip te leggen.

  Isabel gaat samen met Dennis op het doel van de tegenstander af en maakt een prachtige goal! Onder luid applaus rent ze naar de dug-out en volgt de geweldige eerste helft van de wedstrijd. Met 3-0 voorsprong gaan we de rust in!

  Isabel helpt nog lootjes trekken en krijgt zoals gebruikelijk de aandenkens aan deze dag uitgereikt en wat lekkers te snoepen en te drinken in de kantine. Isabel blijft daarna kijken (en een beetje spelen natuurlijk) tijdens de 2e helft. Maar helaas, de tweede helft ging minder voortvarend. Er is zelfs overwogen om Isabel en haar vriendin terug in de dug-out te zetten, wie weet dat het zou helpen. Het werd uiteindelijk 3-3 op het Zandbaantje. Toch nog 1 punt kunnen pakken tegen de nummer 1! Misschien wel meer dan vooraf werd gedacht, maar na een 3-0 voorsprong in de rust, toch wat balen!

  De volgende thuiswedstrijd van Heren 1 is Simon Markestein de pupil van de week!