• Pupil van de week: Ilana Eekelen

  Hallo allemaal,

  Op zondag 18 november voetbalde de SC Welberg Dames 1 tegen Be Ready

  dames 1. Het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden. Ik, Ilana van Eekelen, had deze dag de eer om als Pupil van de week bij deze wedstrijd aanwezig te zijn en mee te luisteren naar de wedstrijdbespreking en om samen met de dames de warming up te doen. Ook mocht ik met de SC Welberg Dames het veld op lopen en als eerste een doelpunt scoren in het doel van de tegenstander. Dat lukte me uiteraard!

  Nu zal ik me eerst zelf eens even voorstellen. Ik ben Ilana van Eekelen, 10 jaar oud en woon in Steenbergen. Samen met mijn mama Cynthia, mijn zusjes Naomi en Alysa en mijn vriendinnetje Iris ben ik naar deze wedstrijd gekomen. Genoeg toeschouwers voor mij dus en support voor de voetbalsters en natuurlijk heel gezellig!

  Zelf voetbal ik bij de MO13-1 en mijn trainers zijn Alfred en Wianda Leeuw. Super gezellig altijd met al die meiden! Tijdens de wedstrijden sta ik vaak in de spits, maar soms sta ik ook wel ergens anders en dat is ook prima. Ik voetbal met mijn rechtse been. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord en ik heb geen voorkeur voor een beste speler. Ik vind ze allemaal goed.

  Lekker in beweging zijn vind ik altijd leuk. Naast voetballen vind ik turnen namelijk ook leuk om te doen en op school is mijn favoriete vak daarom ook gym. Taal vind ik dan weer minder leuk. Ik zit op de Maria Regina school in groep 7 bij juffrouw Danique en heb het er prima naar mijn zin. Ik doe natuurlijk goed mijn best op school, maar ik doe ook heel erg mijn best met voetballen, want later wil ik voetbalster worden. Om een grote meid hiervoor te worden eet ik frietjes, want die vind ik super lekker! Groente niet, dat lust ik niet.

  Als ik na een voetbalwedstrijd thuis kom kan ik nog lekker even knuffelen met mijn dierenvriendjes. We hebben 2 honden en een hamster . Zo kan ik nog wel even door blijven kletsen over mijzelf, maar we gaan nu maar weer even terug naar de wedstrijd tegen Be Ready.

  Voor de wedstrijd mocht ik de uitslag van de wedstrijd voorspellen.

  Ik voorspelde 2-1 voor SC Welberg en dat werd het ook. De SC Welberg Dames wonnen met 2-1! Super natuurlijk en ik heb vast wel geluk gebracht. Ik vond het ook heel leuk om naar de wedstrijd te kijken en je leert er altijd weer van. Als herinnering aan deze leuke wedstrijd kreeg ik nog een mooie oorkonde en een flitsende bal met alle handtekeningen van de speelsters erop. En niet te vergeten heb ik een mooie foto, waar ik samen met mijn favoriete speelster, Rosina van Gent, op sta.

  Dank je wel Rosina en natuurlijk de rest van de dames ook bedankt voor deze leuke middag!

   

  Groetjes, Ilana.