• Pupil van de week: Simon Markestein

  Hoi, ik ben Simon Markestein,

   

  Zondag 25 november 2018 was ik de Pupil van de week bij de wedstrijd

  SC Welberg 1 tegen TVC Breda 1. Het was een hele speciale dag, want de Pieten kwamen ook nog even naar ’t Zandbaantje en toen kon ik al meteen pepernoten scoren.

  Hieronder stel ik mij even voor en doe ik uiteraard verslag van deze leuke middag.

   

  Ik ben dus Simon Markestein, 8 jaar oud, en woon samen met mijn ouders Edwin en Yvonne en mijn grotere zus Janna in Welberg. Ik ga graag naar school, de Pius X, en zit in groep 5/6 bij juf Marsha en juf Lenneke. Het leukste op school vind ik Aardrijkskunde en taal vind ik dan weer minder leuk. Ik doe wel heel erg mijn best op school om later brandweerman te kunnen worden. Dat lijkt me namelijk heel leuk.

   

  Mijn hobby’s zijn o.a. voetballen natuurlijk, maar trampoline springen vind ik ook heel leuk. Daarnaast vind ik het heel leuk om met mijn zus te spelen en om lekker op de bank naar Pokemon te kijken. Ook kijk ik graag naar voetbal en mijn favoriete club is dan Feyenoord. De beste voetballer vind ik Dirk Kuijt.

  Zelf voetbal ik bij de JO10-1G en mijn trainers zijn Amancio en Myra Boeren. Ik sta in de verdediging, maar een doelpunt scoren doe ik natuurlijk ook graag. Ik mocht dan ook het eerste doelpunt scoren toen ik met de spelers het veld op kwam. En toen ik iemand mocht kiezen van de SC Welberg heren waarmee ik graag op de foto wilde, koos ik voor Tom Mulder. Hij staat in de spits en mag de doelpunten maken. Het was voor mij een hele eer om met Tom Mulder op de foto te mogen en het  is natuurlijk ook een leuk aandenken aan deze middag.

  Zoals ik al zei sta ik in de verdediging en daarbij kan ik allebei mijn benen goed gebruiken. Ik kan dan ook met beide benen goed voetballen. Om goed te kunnen voetballen eet ik graag pannenkoeken met stroop, mmmmmmmmmm lekkerrr!

  Met broccoli maak je mij niet blij. Snoepjes zijn natuurlijk ook lekker en dat kwam goed uit, want ik mocht in de rust nog snoepjes uitkiezen.

  Ik ben trouwens heel de wedstrijd gebleven voor de support en dat heeft geholpen. SC Welberg won deze middag namelijk met 6-3 van TVC Breda. Ik had voordat de wedstrijd begon 3-2 voor SC Welberg voorspeld, maar dit is nog beter.

   

  Ik heb in ieder geval een leuke middag gehad.

  Succes heren met de volgende wedstrijden! Welberg beterrr!