• Pupil van de week: Fenne Oord

  Hallo ik ben Fenne Oord, dochter van Gerard en Ingrid en zusje van Jowin.
  Ik ben 8 jaar jong en woon met met mijn ouders , broertje en poes Coco in de Arnold van Lieropstraat in Steenbergen.

  De school waar ik op zit is de Maria Regina. Ik zit in groep 5B bij Juf Susan en Melissa. Het leukste op school vind ik gymen en dan vooral trefbal. Maar ook rekenen vind ik erg leuk. Spelling vind ik moeilijk en saai. Op de televisie kijk ik graag Nickelodeon. Maakt niet uit wat er bezig is, want alles is leuk op die zender.

  Als ik niet aan het voetballen ben dan turn ik graag. Vooral airtumbeling vind ik leuk. Voor degene die niet weten wat dat is dan is een hele lange mat vol met lucht . Lijkt een beetje op een hele lange trampoline. Zelf voetbal ik bij de jo9-1M bij Raymon, Joey en Serge. Ik heb niet echt een positie op het veld. Wel zou ik heel graag willen keepen. Wij hebben een heel gezellig en druk team. Wij kletsen heel wat af in de kleedkamer. Bij de tegenstander uit zijn we wel iets rustiger. Mijn eerste wedstrijd wonnen we ook met 10-0. En toen heb ik ook nog gescoord met mijn favoriete been rechts. Maar het gaat niet om winnen als je maar plezier heb. Ik heb geen favoriete voetbalclub of speler . Ik vind gewoon iedereen goed.

  Het allerliefste eet ik boerenkool met spekjes, maar mijn rookworst geef ik liever weg. Papa maakt altijd een vulkaan van mijn boerenkool en dan laat hij hem uitbarsten en loopt alle jus over mijn boerenkool. Dat is echt heel leuk en lekker. Minder lekker vind ik pasta. Ik lust de pasta wel maar niet alle "vieze"dingen die erin zitten zoals champignons.

  Later als ik groot ben wil ik graag dierenarts worden. Maar vandaag mag ik gewoon even genieten als pupil van het 1e. Ik heb papa, mama, Jowin, mijn oom en oma meegenomen. Oma wilde ook graag pupil zijn, maar helaas oma ik was uitgekozen. Op de foto wil ik graag met Stefan. Natuurlijk omdat ik ook in het doel wil staan. Het was leuk om samen met Stefan Maarten in te schieten. En ik zat ook naast Stefan onder een dekentje de wedstrijd te kijken. Ik denk dat de Welberg mannen gaan winnen vandaag met 3-0.

  Nadat Fenne haar doelpunt scoorde deden Brandon, Mats en Mitch (2x) haar na. En zo eindigde de wedstrijd met een 4-1 overwinning voor SC Welberg.

  Groetjes Fenne Oord