• Pupil van de Week: Ise Ham

  Hoi,

   

  Ik ben Ise Ham en was zondag 10 februari 2019 pupil van de week bij de SC Welberg dames 1. Het was voor hun weer de eerste competitie wedstrijd na de winterstop.  Uiteraard vond ik het heel leuk om daar bij te zijn, want ik voetbal zelf heel graag en het is ook leuk om er naar te kijken en te supporteren. De leeuwinnen zie ik namelijk ook heel graag voetballen. Toen ze in Breda speelden was ik er ook bij, super gaaf natuurlijk. Voor mij is Lieke Martens dan toch wel de beste!

  De beste voetbalclub van Nederland is voor mij Feyenoord.

  Zelf voetbal ik bij de MO13-1 van SC Welberg en mijn trainers zijn Alfred en Wianda Leeuw. In kan met beide benen uiteraard goed voetballen, maar met rechts net iets beter. Mijn positie op het veld is links op het middenveld. Lekker het veld mee over, dat is wat ik graag doe.

   

  Dat ik voetballen heel leuk vind is inmiddels wel duidelijk, maar graag vertel ik ook nog wat andere dingen over mezelf en over de wedstrijd van deze dag natuurlijk. De SC Welberg dames 1 moesten het op gaan nemen tegen Virtus VR1 uit Zevenbergen.  Ze speelden om 12:00 uur . Ruim een uur voor de wedstrijd was ik ook van de partij, want ik mocht die dag aanwezig zijn bij de wedstrijdbespreking, meedoen met de warming-up en het eerste doelpunt scoren.

   

  Samen met mijn ouders Erik en Sandrien en mijn broertjes Morriz en Olivier woon ik in Steenbergen. Ik zit nu in groep 8 op de Maria Regina school. Mijn laatste jaar dus op de basisschool. Voor de klas staat meneer Daan.

  Het leukste vak op school vind ik toch wel de gymles. Lekker sportief bezig zijn.

  Het vak geschiedenis vind ik dan weer niet zo leuk.

  Wat ik uiteindelijk later wil worden weet ik eigenlijk nog niet zo goed. Ik denk iets met kleding in de detailhandel.

   

  Naast voetballen vind ik het ook altijd heel gezellig om met mijn vriendinnen af te spreken om iets leuks te gaan doen. Na deze mooie wedstrijd van vandaag,

  een 3-0 overwinning voor de SC Welberg dames, ben ik ook nog even met een vriendin naar de Joosse gegaan om lekker te Carnavallen. Het was dus een hele leuke dag, deze zondag de 10e februari.

  Een 3-0 overwinning is heel mooi. Ik had natuurlijk ook een winst voor de dames van Welberg voorspeld, mijn voorspelling was 2-1. Mijn support heeft in ieder geval geholpen.

   

  Om de dames te supporteren mocht ik de eerste helft van de wedstrijd plaats nemen in de dug out. Zo kon ik de wedstrijd natuurlijk van dichtbij bekijken. In de rust kreeg ik nog een aandenken aan het feit dat ik de pupil van de week was bij deze wedstrijd.

  Als aandenken heb ik ook nog een mooie foto. Ik mocht namelijk op de foto met Iris Antonissen van de SC Welberg dames 1. Een paar voetballen erbij op de foto en het plaatje was compleet.

  Speelsters ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor deze leuke middag. Ik heb er in ieder geval van genoten en ik wil jullie heel veel succes wensen voor de rest van de competitie. Zet ’m op!

   

  Doei! Groetjes Ise.