• Inloopspreekuur clubfysiotherapeut bij SC Welberg

  Met ingang van 7 maart 2019 zal er iedere donderdagavond een clubfysiotherapeut bij Sc Welberg op sportpark ’t Zandbaantje aanwezig zijn. Fysiopraktijk Melief komt naar Sc Welberg toe. Na aanmelding kan er, door senioren en jeugdleden, een screening of advies gegeven worden voor/over de blessure en de (eventuele) behandeling om weer fit te worden.

  Wil je gebruik maken van deze service, dan wel aanmelden, zie gegevens op de flyer. Screening en of advies is gratis.

   

  Uitnodiging en kennismaking

  De clubfysiotherapeut, Dennis Melief, wil zich graag aan alle leiders en trainers van Sc Welberg, voorstellen. Die mogelijkheid hebben we gevonden en daar nodigen we alle leiders en trainers voor uit. Donderdag 7 maart as, aanvang 21.00 uur zal er een kennismaking en informatiebijeenkomst, georganiseerd worden in de kantine, waarbij het doel en de missie van de samenwerking van Sc Welberg en Melief verduidelijkt zal worden.

   

  Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.