• Pupil van de week: Gijs Hagens

    19 Mei hadden was onze pupil van de week Gijs Hagens. Gijs was eigenlijk niet de leeftijdscategorie die we dit seizoen deden , maar Gijs was onze verrassing voor Martijn Hagens. Martijn vader van Gijs en Bram wilde zijn carrière bij Sc Welberg 1 graag afsluiten met zijn zoon als pupil. Dit was niet de enige wat er geregeld is door de dames van pupil van de week ook al zijn spelertjes die Martijn traint kwamen afscheid van hem nemen en liepen met de spelers van het 1e het veld op. Martijn en alle andere spelers van Welberg 1 bedankt voor het leuk meedoen en helpen bij de pupil van de week. Mede dankzij jullie is het voor deze kinderen een onvergetelijke zondagmiddag.
     
    Maar genoeg over Martijn, want het draaide voor ons natuurlijk deze middag om Gijs. Gijs is 7 jaar jong en voetbalt bij de Jo7-2. Gijs is de zoon van Martijn en Ilona en grote broer van Bram ( 3 jaar) . Ze wonen met zijn vieren in Steenbergen samen met de vissen. Geen bijzondere vissen hoor de gewone. Gijs zit in groep 3 bij juf Ilse op de Maria Regina. Jammer dat hij volgend jaar naar groep 4 gaat , want deze juf Ilse is wel een hele leuke juf. Ze laat Gijs ook regelmatig schrijven en dat vind hij dan weer minder leuk, maar het gymen en buiten spelen maakt het dan allemaal weer goed . Thuis doet Gijs het liefst netflixen en dan kijkt hij het liefste voor de 10x de emoji film, maar ook gamen doet hij graag en dan vooral roblox. Gijs heeft heel veel favoriete clubs maar zijn top 3 is dan toch wel Ado , Juventus en niet te vergeten Feijenoord. Zijn grote voorbeeld is Ronaldo. Om net zo goed als Ronaldo te worden traint hij elke week met zijn trainers Martijn en John. Een echte positie heeft hij nog niet op het veld. Maar verdedigen vind het leuker dan scoren. Als hij scoort gebeurd dit met rechts want dat is zijn favoriete voetbalbeen. Frietjes en pannenkoeken is Gijs dol op, maar spruitjes laat hij liever staan. Later wordt Gijs deejay. Op de foto ging hij natuurlijk met papa Martijn. De uitslag voorspelde Gijs 3-0, maar het werd een mooi afscheid met een dikke overwinning van 5-1 
     
    Bedankt alle pupillen voor dit gezellige seizoen. Houdt de website van sc welberg in de gaten voor de pupillen van de week van seizoen 2019/2020  .Groeten  Adrianne , Wianda en Frieda