• JO15-1 Kampioen!! Maar laat beker aan zich voorbijgaan.

DINTELOORD - Spannend, dat was het zeker. Tot aan de laatste minuut. Maar op sportpark Molenkreek in Dinteloord moest SC Welberg JO 15 in de bekerfinale de meerdere erkennen in Bevelanden JO 15. In de eerste helft wist SC Welberg op voorsprong te komen en te blijven zeker vanwege een goede motivatie. Het weer speelde een goede rol maar het aantal supporters viel tegen. Wellicht heeft dat in de einduitslag een rol gespeeld.

Te sterk

Na de rust kwam Bevelanden op stoom en wisselden de doelpunten elkaar af. Eerst kwam Bevelanden op 3-2, daarna werd om de beurt gescoord echter bleef Bevelanden op voorsprong. “Een maatje te groot” erkende ook trainer Johan Sulkers van SC Welberg. Verschil in grootte (lengte) van de spelers en doorzettingsvermogen zorgden voor een wat ongelijke krachtmeeting en speelden een rol in de uiteindelijke uitslag waarbij de beker werd geheven door de spelers van Bevelanden JO 15.

Kampioensfeest

Al met al een heel mooie wedstrijd met 9 doelpunten en een door SC Welberg gemiste strafschop. Op motivatie had het nog een gelijkspel kunnen worden. Kampioenen laten zich niet uit het veld slaan en dus bleef de stemming opperbest met het vooruitzicht van nog een kampioensfeest die middag op de Welberg. Aansluitend het uitdelen van medailles en een heuse schaal.

Tekst  en foto's:Jan Koopman © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl