• Groot Steenbergen Cup 2019

    De Groot Steenbergen Cup wordt jaarlijks bij een andere verenigingen binnen de gemeente Steenbergen gehouden. De zevende editie van de Groot Steenbergen Cup zal in 2019 plaatsvinden op sportpark ’t Zandbaantje in Welberg.

    Klik hier voor het programma

    Deze editie is ten opzichte van de voorgaande edities vooral voor de heren teams gewijzigd. De wedstrijden worden qua speeltijd gewijzigd naar de normale speelduur, namelijk 2 maal 45 minuten. Daarbij is er gekozen om, door het niveau verschil van de diverse vereniging, te kiezen voor een programma waarbij alle heren teams in 1 week maximaal 3 tegenstanders hebben. De 3 tegenstanders worden passend op elkaar afgestemd waarbij er dus op papier een makkelijkere tegenstander maar ook een moeilijkere of gelijke tegenstander bij zit. Ook wordt er vanuit een vereniging een extra 2e elftal toegevoegd om aan 6 teams te komen. Deze editie zal VV Steenbergen een 2e elftal aanleveren.

    Het toernooi wordt jaarlijks in de voorbereidingsfase gehouden en de deelnemende verenigingen in de gemeente Steenbergen zijn: