• SC Welberg Senioren competitie

  In samenwerking met de wedstrijdsecretaris Gidion Tunders en de kantinebeheerders Wim en Miranda presenteren wij de: “SC Welberg Senioren competitie”. Wie wint de eerste 2 periodes en wordt uiteindelijk kampioen van de onderlinge competitie tussen de verschillende senioren teams?

  Hoe werkt het?
  Alle senioren teams binnen SC Welberg worden in 1 poule gezet. In ieder zijn competitie wordt er gewonnen, verloren of gelijk gespeeld. Op basis van deze uitslagen wordt een ranglijst bijgehouden. Heren en vrouwen gewoon door elkaar!

  De competitie bestaat uit 2 periodes en een uiteindelijke kampioen. De eerste periode wordt bepaald na de eerste 7 gespeelde wedstrijden van ieder team, de tweede periode na 14 wedstrijden en de uiteindelijke kampioen na 20 gespeelde wedstrijden.

  Ieder team kan een verschillend aantal wedstrijden spelen in hun competitie. Daarom is er gekozen voor het minst aantal wedstrijden, en dat is in dit geval 20. Bekerwedstrijden worden uitgesloten!

  Pakt een team een periode dan staat daar natuurlijk een prijs tegenover! Wat de prijzen zijn dat houden we nog even geheim… De uiteindelijke kampioen wordt natuurlijk beloond na 20 wedstrijden met de prestigieuze “SC Welberg Senioren competitie” schaal. En ook daar hoort natuurlijk een passende prijs bij!

  Na elk speelweekend wordt de tussenstand gepubliceerd op de website en op de diverse Social Media.

  Namens de wedstrijdsecretaris en de kantinebeheerder wensen we iedereen veel succes tijdens deze onderlinge competitie!