• Pupil van de week: Fay Helmons

  Op zondag 22 september 2019 mocht ik, Fay Helmons, dit seizoen de spits afbijten als Pupil van de week bij de SC Welberg Dames 1. Ze moesten deze dag voetballen tegen de dames van Antibarbari VR3.

  Ik voorspelde als uitslag 3 - 2 voor de dames van SC Welberg. Ik ging dus voor de winst. Het weer was super en ik had er veel zin in, dus dat moest goed gaan komen.

  Graag vertel ik nu eerst ook nog even wat over mezelf.

  Ik ben dus Fay Helmons, 9 jaar oud, en ik woon in Steenbergen.

  Mijn hobby’s zijn natuurlijk voetballen, maar ook darten, golf en zwemmen. Zoals je kunt lezen ben ik dus een sportieve dame. Ook is het wel eens lekker om rustig op de bank te zitten en televisie te kijken. Dan kijk ik meestal naar Nickelodeon, NPO3 en lachen om homevideo’s.

  Op school vind ik sportief bezig zijn ook wel het leukste om te doen. Mijn favoriete vak is dan ook de gymles. Vooral Tien tellen in de rimboe en Trefbal zijn super leuk.

  Ik zit op de Maria Regina in groep 6B en krijg les van twee lieve juffen.

  Wat ik minder leuk vind om te doen op school is taal, spelling, Blitz, lezen en toetsen maken. Maar natuurlijk hoort het er allemaal bij.

  Na school kan ik lekker gaan trainen met de meiden van de MO11-2 bij SC Welberg.

  Mijn trainers zijn Raymond, Serge en Joey. Ik wil lekker trainen en wedstrijdjes voetballen, want later zou ik het super leuk vinden om profvoetbalster te worden.

  Om net zo goed te worden als Lieke Martens, zij is wel mijn favoriet. Ik kijk dan ook graag naar de wedstrijden van de Leeuwinnen. Verder ben ik ook voor de voetbalclubs Feyenoord en PSV.

  Net als Lieke Martens sta ik in de spits. Ik kan dus doelpunten scoren, maar ik kan ze ook tegen houden. Ik ben namelijk ook weleens keeper. Voetballen kan ik met allebei mijn benen. Is wel handig als ik met allebei mijn benen een flinke trap tegen de bal kan geven.

  Verder wil ik ook nog heel graag even vertellen dat ik veel lieve huisdieren heb. Ik heb namelijk vissen, vogels Blue en Juultje, honden Bruno en Emma en de katten Billy en Suzy.

  Nu neem ik jullie dan weer even mee terug nemen naar de wedstrijd van

  22 september.

  Ik mocht namelijk als Pupil van de week meeluisteren tijdens de wedstrijdbespreking en daarna meedoen met de warming-up, super leuk natuurlijk!

  Na de warming – up ging mijn favoriete speelster van de SC Welberg Dames 1, Rosina van Gent, zich snel omkleden, want ik mocht met haar op de foto.

  Met het Pupil van de week shirt aan gingen Rosina en ik in het doel staan voor de foto. Je kunt wel zien op de foto dat ik het naar mijn zin had.

  Gelijk na het nemen van de foto mocht ik als eerste scoren in het doel van de tegenstander en dat lukte! Daarna vlug naar de dug out, want de wedstrijd begon.

  Ik heb heel de wedstrijd in de dug out gezeten om de dames van SC Welberg aan te moedigen en dat heeft geholpen. Ze wonnen met 2 – 1, yeah!

   

  Alle dames van SC Welberg VR1 super bedankt voor deze leuke dag!

  Groetjes,

  Fay.