• Stand "onderlinge senioren competitie" en winnaar "Blinde Poule" week 43 - 2019

    SC Welberg Blinde Poule

    Dit weekend waren er door de thuiswedstrijden van Heren 1 en Vrouwen 1 maar liefst 2 Blinde Poule’s waar iedereen aan mee kon doen. Toon Hermans won de Blinde Poule van Vrouwen 1 en Tom Bogers de Blinde Poule van Heren 1. Zondag 3 november helaas geen Blinde Poule omdat beide eerste elftallen uit spelen!

    SC Welberg Onderlinge Senioren Competitie

    Na de speelronde van afgelopen weekend zijn er wat verschuivingen te zien in de ranglijst. Zaterdag 3 blijft het goed doen en staat daarom met 12 punten op plek nummer 1. Zondag 3 doet ook goede zaken en stoot Zaterdag 2 van de 2e plaats af. Vrouwen 2 heeft weer niet gespeeld dit weekend en loopt 4 wedstrijden achter, het kan dus de komende weken nog alle kanten opgaan.