• Pupil van de week: Mees van der Weegen

    Hallo iedereen 22 December was ik de laatste pupil van de week dit jaar bij Sc Welberg 1- DEVO 1

    Maar laat ik beginnen met een verhaaltje over mezelf. Ik ben Mees v/d Weegen. Ik ben 8 jaar oud en de oudste zoon van Joachim en Janneke. Mijn zusje Lina is 5 jaar en mijn broertje Sep 2 jaar ( denk ik). Verder wonen er bij ons in de Oudlandsestraat in Steenbergen ook nog 3 konijnen waarvan Bliksem van mij is, nog een poes en een hond. Van Maandag tot Vrijdag ben ik te vinden op de Gummarusschool in groep 5b bij meneer Jan en Jack. Het allerleukste om te doen op school is gymen en buiten spelen , maar ook rekening vind ik leuk omdat ik daar goed in ben. Taal en spelling vind ik het minst leuk op school. Op tv kijk ik graag netflix of mag ik weleens van papa op zijn playstation om mindcraft of fifa te spelen. De beste ploegen van de wereld vind ik Ajax en SC Welberg. Mijn favoriete voetballer is Matthijs de Ligt. Zelf voetbal ik bij de jo9-1 van Niek, Sugan en Jeroen. Daar sta ik rechtsvoor maar het allerliefste in het doel. Mijn rechtse been is mijn voetbalbeen. Die wordt zo sterk van alle friet met curry en ketchup . Jammer dat ik soms ook wortels moet eten want die vind ik echt vies. Wat ik later wil worden …. profkeeper. En als ik bij feijenoord moet beginnen onder de lat dan doe ik dat ook wel. Ik moest niet lang nadenken met wie ik op de foto wilden. Met de keeper natuurlijk. En laat die keeper nu toevallig ook Mees heten. Ik vond het echt heel leuk. Ondanks dat ik het een beetje spannend vond deed ik lekker mee met de warming up en scoorde ik natuurlijk Ik had gedacht dat sc welberg met 2-0 zou winnen, maar helaas verloren ze met 1-6. Bedankt voor de bal met handtekeningen , maar ik mistte gelijk de handtekening van Mees. Dat komt vast nog wel goed.

    Groetjes Mees van der Weegen