• Er is niet stilgezeten tijdens de winterstop!

  Na een hoop eten, drinken en gezelligheid starten op 6 januari 2020 de trainingen weer voor alle teams van SC Welberg. De winterstop is dan al weer voorbij. In de winterstop die gestart is op 20 december is er absoluut niet stilgezeten op sportpark ’t Zandbaantje!

  TL verlichting, spaarlampen en spotjes eruit, LED erin!

  Gezien de aantrekkelijke subsidie die beschikbaar was in het jaar 2019 is op de valreep door het bestuur besloten een investering in LED verlichting naar voren te halen. De laatste dagen van het jaar 2019 is alles in het werk gesteld om in totaal 64 TL armaturen inclusief lampen, spaarlampen en spotjes (gloeilampen) te vervangen voor energiezuinige LED panelen, lampen en spots. Hiermee moet een besparing worden gerealiseerd van ruim 60% op de verlichting. Naast de besparing van ruim 60% is ook de langere levensduur van de panelen etc. mooi meegenomen. Zo zet SC Welberg een goede eerste stap in het verduurzamen van de accommodatie.

  Zonnepanelen komen eraan!

  Na de eerste goede stap van de LED verlichting volgt direct stap twee! Er is met Van Vliet Installatie B.V. eind december een akkoord bereikt voor het plaatsen van 67 zonnepanelen op het dak van onze kantine en kleedkamers. Van Vliet Installatie B.V. is als trotse sponsor blij met de opdracht en begin 2020 zal er een moment komen dat er gestart wordt met de werkzaamheden. Tijdens de ALV in november 2019 is er door de leden al een akkoord gegeven voor de investering. SC Welberg verbruikt aan energie ongeveer 34.000 kWh per jaar en de installatie moet zorgen voor een opbrengst van ca. 21.760 kWh. In de ogen van het bestuur een hele mooie 2e stap als het gaat om verduurzamen!

  Meer zicht in het donker rond de accommodatie.

  Tijdens de ALV kwam de opmerking dat als de veldverlichting niet aanstaat het nogal donker is rond het gebouw. Aangezien ook het bestuur zich kan vinden in deze opmerking is er besloten in de winterstop hier werk van te maken. Alle huidige lichtpunten boven de deuren en rondom het gebouw zijn vervangen door energiezuinige LED breedtestralers die een aanzienlijk beter lichtbeeld geven. Daarbij zijn er aan rondom het gebouw meerder LED breedtestralers geplaatst en ook aan de achterzijde, waar normaal de doelen staan, zijn er diverse lichtpunten extra geplaatst. Het zorgt ervoor dat er ruim voldoende licht is die ingeschakeld wordt op basis van een dag/nacht sensor.

  Een greep uit de andere werkzaamheden.

  • De kantine is voorzien van een 2e bonprinter in de keuken voor een vlottere en betere afhandeling van de broodjes, tosti’s, snacks etc. Er zal ook vaker met een nummertjes systeem worden gewerkt.
  • Alle geluidspeakers in de kantine werken weer naar behoren.
  • Alle muren van de kleedkamers en de muren in de gang van de kleedkamers zijn gereinigd.
  • Alle systeemplafonds van de kleedkamers en de gang van de kleedkamers zijn gereinigd.
  • Er zijn weer flinke meters gemaakt in het groenonderhoud.
  • Al het blad is van het dak verwijderd en de afvoeren zijn voorzien van bladvangers om verstopping van de afvoeren te voorkomen.
  • Alle kitnaden in de douchegedeeltes van kleedkamer 1 t/m 6 zijn vervangen.

  Laatste schoonmaak voor start wedstrijden.

  Om helemaal fris en fruitig aan de eerste wedstrijden te beginnen eind januari komt Barrista binnenkort nog langs om een flinke schoonmaak te houden op sportpark ’t Zandbaantje.

   

  Laat het voetbal maar weer beginnen!!

   

  Bestuur SC Welberg