• Stand "onderlinge senioren competitie" en winnaar "Blinde Poule" week 9 – 2020

    💸SC Welberg Blinde Poule 💸
    Na veel gezelligheid met carnaval werd er dit weekend weer gevoetbald. Dit weekend speelde Vrouwen 1 thuis tegen Virtus en verloren helaas met 2-6. “Andre of Mieke” hebben de Blinde Poule gewonnen! Gefeliciteerd!

    🏆SC Welberg Onderlinge Senioren Competitie 🏆
    De meeste teams waren vrij omdat ze geen achterstanden hebben in hun competitie. Alleen Zondag 1 en Vrouwen 1 moesten spelen en beide wedstrijden hebben weinig invloed op de 2e periode gehad voor de Onderlinge Senioren Competitie! Volgend weekend valt de beslissing in de 2e periode. Bij winst van Zaterdag 2 gaat de 2e periode zeker te weten naar hun. Bij gelijkspel of een verlies is het aan het resultaat van Zaterdag 3 of ze alsnog de periode pakken.