• Wedstrijdinformatie: SC Welberg – VV Steenbergen

  De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020/2021, en gelijk een mooi affiche! Op 19 september 2020 staat de wedstrijd SC Welberg – VV Steenbergen (aanvang 14:30) op het programma. In de historie hebben beide verenigingen nog nooit in competitieverband tegen elkaar gespeeld. Doordat beide verenigingen in het seizoen 2019/2020 hebben besloten de overstap te maken naar de zaterdag afdeling van de KNVB komen ze dan nu toch tegenover elkaar te staan.

  SC Welberg en VV Steenbergen hebben gezamenlijk in overleg met de gemeente Steenbergen een plan van aanpak gemaakt om onder alle huidige corona maatregelen de wedstrijd goed te laten verlopen. Daarbij zijn er in totaal 150 supporters welkom (VOL=VOL) en alleen op basis van online registratie per supporter!

  Op woensdag 16 september vanaf 20:00 start de online registratie en kunnen supporters van VV Steenbergen en SC Welberg op hun website terecht voor de online registratie. Aan de poort zal die dag een controle worden uitgevoerd op basis van de online registraties en volgen er wat vragen m.b.t. de gezondheid. De hekken van het sportpark zullen daarna worden gesloten.

  Verder worden er op het sportpark van SC Welberg die dag diverse aanpassingen gemaakt. Zo blijft  de kantine inclusief terras gesloten, maar blijven de toiletten wel toegankelijk. Verder zijn er buiten diverse verkooppunten ingericht zodat iedereen onder het genot van een bakje koffie, of iets anders, de wedstrijd kan volgen. Ook wordt er uitsluitend met consumptiemunten gewerkt die ook na deze wedstrijd geldig blijven. Daarbij vragen we iedereen natuurlijk zoveel mogelijk te pinnen bij het muntenverkoop punt.

  Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter zullen de buitenverkoop punten nog maximaal 15 minuten geopend zijn. Wel verzoeken we iedereen, zowel VV Steenbergen supporters als SC Welberg supporters, om het sportpark na het sluiten van de verkooppunten direct te verlaten.

  Vanuit beide verenigingen benadrukken we dat ook die middag we ons allen aan de basisregels  moeten houden als het gaat om de bestrijding van het coronavirus (COVID-19).

  Bij klachten blijf thuis en laat je testen, houdt 1.5 meter afstand van anderen, maar het allerbelangrijkste: gebruik allemaal je gezond verstand!

  Alle supporters die zich online registreren voor deze wedstrijd krijgen op vrijdag 18 september 2020 vanuit SC Welberg nog aanvullende informatie zodat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt en wat jullie als supporters waar op het sportpark kunnen vinden die middag.

  De pers is natuurlijk van harte welkom maar vragen wij om zich van te voren aan te melden via info@scwelberg.nl.

   

  Vanuit SC Welberg en VV Steenbergen hopen wij gezamenlijk op een leuke, spannende en sportieve wedstrijd en wij zien jullie daarom graag langs de kant verschijnen op 19 september 2020!