• In gedachten: Jack Gladdines

  Ons bereikte het droeve nieuws dat Jack Gladdines, maandag 26 april 2021 overleden is. Jack was een Welberg man in hart en nieren, als 8 jarig mannetje lid geworden van Sc Welberg en na gevoetbald te hebben bij de jeugd, was er na 10 jaar, de overstap naar de senioren het 1e elftal. Jack was een verdienstelijke voetballer die zijn goaltjes als voorhoede speler makkelijk maakte. Naast het voetbal zette Jack zich in voor bestuur en activiteitencommissie. Toen hij lager ging spelen en hem vanuit bestuur gevraagd is geworden om actief inzet te geven bij/voor het vrouwenvoetbal binnen de club, is Jack deze uitdaging aan gegaan en met veel inzet en enthousiasme heeft hij het dames voetbal een duidelijke plek van bestaan gegeven binnen Sc Welberg.

  Jack was de grote drijvende kracht achter de succes periode 1980 – 1990, met 2 seniordames- en 2 meisjes elftallen op de Welberg. Als leider – trainer samen met T. van de Linden was hij de aanjager achter dames 1 en 2. Later met Jaap Driessen was hij wederom de gedreven persoon, als leider – trainer om met dames 1 welke toen in de hoofdklasse speelde een goed resultaat neer te zetten. Dat is samen ook bijna vier jaar gelukt.

  Na realisering van de kantine op ’t Zandbaantje was Jack met steun van zijn Netty en Denise de eerste kantinebeheerder op ons nieuwe sportpark. Samen hebben zij zich ingezet voor de club en de leden, samen hebben zij de kantine gemaakt tot een gezellige ontmoetingsplaats op het sportpark voor leden en bezoekers. Na enkele mooie seizoenen, waren Netty en Jack genoodzaakt om te stoppen met het beheer en de kantine werkzaamheden, door werk en ziekte was het niet meer vol te houden. Dit besluit ging Jack zeer aan het hart, maar het was/kon niet anders.

  Na het wegvallen van Netty enkele jaren geleden, is nu ook de motor achter dit succes stilgevallen. Jack is niet meer. Veel te vroeg heeft hij ons verlaten. Jack vanaf deze plaats bedankt wat je voor de club gedaan hebt, rust zacht.

  Familie heel veel sterkte met dit verlies,

  Bestuur SC Welberg