• Trainer Toon Magielse vertrekt na dit seizoen bij Sc Welberg

  Toon Magielse zal Sc Welberg na dit seizoen gaan verlaten. Magielse kwam in 2019 over van Lepelstraatse Boys en volgde bij Welberg toenmalig trainer Arie Pouwe op.

  Het bestuur van Sc Welberg en Toon Magielse hebben na goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen.

  De in Dinteloord wonende Magielse verruilde in 2019 Lepelstraatse Boys voor Sc Welberg. Het 1e elftal speelde toen nog in de zondag 5e klasse. Onder Magielse maakte de club in seizoen 2020-2021 de overstap van het zondag naar het zaterdag voetbal, er werd toen ook voor een groot deel een nieuwe jonge selectie samengesteld. Op dit moment komt het 1e elftal van Welberg uit in de zaterdag 4e klasse C.

  Het bestuur heeft de afgelopen drie seizoenen de samenwerking met Magielse als zeer prettig ervaren, echter komt hier na dit seizoen een einde aan.

  De komende periode zal de club aan de slag gaan om een geschikte opvolger voor Toon Magielse te vinden. Hiervoor zal een kleine profielschets worden opgesteld, deze zal spoedig terug te vinden zijn op de website van Sc Welberg.

  Eventuele gegadigden kunnen zichzelf op voorhand ook melden door contact op te nemen via secretaris@scwelberg.nl