• Pupil van de week: Justin Snijders

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Justin Snijders en ik ben 11 jaar. Ik was pupil van de week bij de wedstrijd SC Welberg tegen VVC ’68 op 23 april 2022. Ik vond het best spannend, al had ik al een beetje gehoord van vriendjes wat er allemaal ging gebeuren als je pupil van de week bent. Ik had er dus ook heel veel zin in.

  Ik woon in Steenbergen -Zuid aan de Koudenberg, samen met mijn mama Esther Augustijn en mijn oudere broer Brendan. En dan wonen er ook nog 2 katten bij ons: 1 van mij en 1 van mijn broer. Mijn kat heet Sylvester en de kat van mijn broer heet Belfi. Verder heb ik nog een aquarium met plaatjes, garnaaltjes en algeneters. In het aquarium is er ook een grot en daarin zit meestal de grootste algeneter.

  Ik zit in groep 7 A van de Gummarus bij juf Marieke. 1 Dag in de week komt meneer Iwan les geven.

  Het leukste op school vind ik gym en rekenen. Ik ben best goed in rekenen. Knutselen en tekenen vind ik helemaal niet leuk. Ik heb heel veel vriendjes in mijn klas en sommigen spelen ook in mijn team. In mijn vrije tijd ga ik heel graag buitenspelen met mijn vrienden. Ik hou ook veel van spelen op mijn PS4. Ik speel dan vaak Fornite en af en toe GTA. TV kijken doe ik niet zo veel, ik kijk liever van alles en nog wat op YouTube.

  Als ik mag kiezen wat we zouden eten in de avond, dan zou ik kiezen voor friet of voor pizza. Dat vind ik het allerlekkerste. Spruitjes hoef je me niet te geven, die vind ik heel vies.

  Ik weet nog niet wat ik later wil worden als ik groot ben. Maar ik zou wel heel graag iets met dieren willen doen, want ik hou heel erg veel van dieren. En dan allerlei dieren: van katten tot vissen.

  Ik ben fan van Ajax. De beste speler van Nederland vind ik dan ook Tadić. Maar de beste voetballer van de hele wereld vind ik Ronaldo.

  Ik speel bij de JO-11. Mijn trainers zijn Jeroen, Sugan en Niek. Meestal sta ik rechtsachter, maar soms ook wel eens linksvoor. Maar rechtsachter vind ik het leukste. Ik ben rechstbenig. Vandaag speelde ik met mijn team tegen MOC’17. Die hebben we met 5-3 gewonnen en ik heb zelf ook gescoord.

  Als pupil van de week mocht natuurlijk de bal uit nemen en heb ik ook gescoord, dat waren dus eigenlijk 2 doelpunten deze week.

  Ik heb veel mogen doen als Pupil van de Week: ik heb de wedstrijdbespreking in de kleedkamer mogen volgen, ik heb met de spelers de warming up mogen doen en daarna de keeper mogen inschieten, daarna heb ik met scheidsrechter Jimmy de spelerspasje mogen controleren, ik heb aan het begin van de wedstrijd met de scheidsrechter de bal het veld op mogen dragen en na de toss de bal mogen uit nemen en toen heb ik dus gescoord. Daarna heb ik de hele eerste helft in de dug out mogen kijken.  Ik mocht zelf kiezen met welke speler ik op de foto wilde en ik heb gekozen voor Nouri el Jilali. Hij is de broer van een jongen uit mijn klas.

  Ik had voor de wedstrijd voorspeld dat het 2-1 voor SC Welberg zou worden. Helaas is mijn voorspelling niet uit gekomen en werd het 1-4.