• 7 x 7 toernooi Sc Welberg groot succes

  De jaarlijkse seizoen afsluiting voor de seniorenteams van Sc Welberg stond afgelopen zaterdag op het programma. Op een zonovergoten sportpark ’t Zandbaantje streden 15 teams voor de eer. Het werd mede door het prachtige weer een geslaagde dag.

  Omstreeks 13:00 uur verzamelde alle deelnemende teams, zowel seniorenleden van Sc Welberg als niet-leden die een team opgaven bij de organisatie in de kantine.

  Nadat zij zich voor de laatste keer dit seizoen de voetbaloutfit hadden aangetrokken kon het 7 x 7 toernooi van start gaan.

  De 15 deelnemende ploegen waren verdeeld over drie poules waarin zij allen streden voor poulewinst. Na een middag vol sportieve wedstrijden stond rond de klok van 17:30 uur de finale op de rol. De teams van VATO en Your Ink Studio streden onderling voor de toernooiwinst. Uiteindelijk ging VATO er na een 1-0 overwinning met de felbegeerde beker vandoor.

  Nadat iedereen zich een gehele middag sportief had ingezet werd de BBQ aangestoken en genoot iedereen onder het genot van een hapje en drankje van de stralende zon op het terras.

  De dag werd afgesloten met een feestje, waar de DJ de sfeer er goed in hield, wat tot in de late uurtjes voor gezelligheid zorgde.

  De dag werd georganiseerd door de activiteiten commissie van Sc Welberg, die een dikke pluim verdienen voor de uitstekende organisatie!

  Voor de seniorenleden komt hiermee een einde aan het seizoen 2021 -2022.

   

  Aankomende zaterdag staat er voor de jeugdleden nog een laatste activiteit gepland.

  S ’middags strijden dan de jeugdleden tegen hun ouders tijdens de ouder-kind wedstrijden.

  Aansluitend staat rond 16:30 uur de Lauw Koenraadt penaltybokaal op de rol. De prijzen zullen volgens traditie, aan de winnaars uitgereikt worden door erelid Corné Koenraadt.