• SC Welberg gaat werken met Splitt betaalapp

    Met ingang van 2022 zal SC Welberg gaan samenwerking met betalingsplatform Splitt. De speciaal hiervoor ontwikkelde betaalapp zorgt ervoor dat rondjes eerlijk afgerekend worden, je kan met je team 1 ‘pot’ maken door iedere keer te betalen via de QR Code, waarvoor een speciaal scherm geplaatst zal worden op het kassasysteem in de kantine. De leverancier van het kassasysteem, Twelve, werkt samen met Splitt waardoor dit allemaal super snel werkt in onze kantine.

    Na afloop van de 3e helft kan de ‘leider’ de verdeling maken, je kunt per drankje afrekenen maar ook het totale bedrag door het aantal personen delen. Een teamgenoot die niet een keer mee kan doen in de 3e helft, kan zich via de app gemakkelijk afmelden voor die keer, zodat je automatisch ziet wie er allemaal waren en dus af gaan rekenen.

    Ter introductie heeft Splitt binnenkort nog een grote verrassing, zodra hier meer bekend over is, brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte!

    Wat is Splitt?
    Voor elk team is er vanaf nu een eigen digitale clubpas om mee te betalen in de kantine. Hiermee kan 1 teamlid dus bijvoorbeeld een rondje bier voor het hele team afrekenen. Maar betaal je alleen voor jouw eigen deel.

    Hoe het werkt?
    1) Download de Splitt-app
    2) Open jullie eigen betaalgroepje
    3) Betaal met de app (door de QR op de kassa te scannen)
    Alleen jouw deel wordt automatisch afgeschreven

    Wel zo makkelijk en eerlijk. Tot tijdens de volgende derde helft! Vragen? Neem contact op via info@scwelberg.nl of vraag het in de kantine!