• Pupil van de week: Jesse Nagelkerken

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Jesse Nagelkerken, ik ben 10 jaar oud en woon in Steenbergen met mijn ouders Marijn en Lindy, mijn broertje Ruben en mijn zusje Nienke. We hebben thuis meerdere huisdieren: een kat, konijnen en vissen. Ik lust heel erg graag spaghetti (zeker als mijn oma deze klaarmaakt), maar voor spruitjes hoef je me niet aan tafel te roepen.

  Zaterdag 5 november 2022 mocht ik de puil van de week zijn bij de wedstrijd SC Welberg 1 tegen Alliance 1.

  Ik zit in groep 7A van basisschool Maria Regina in Steenbergen, bij juf Mandy en juf Lotte. Ik houd ontzettend van rekenen en ben er best goed in. Ik kan zelfs mijn neef vaak helpen met zijn huiswerk! Atlantis vind ik minder leuk om te doen op school, dit is een leesmethode. Op school ga ik in de pauze graag “Tafelen”. Dat is een spel wat we spelen op het schoolplein.

  In mijn vrije tijd kijk ik wel eens televisie, ik kijk dan graag naar Bureau Arnhem. Dan zie je echte politieagenten terwijl ze hun werk doen. Later wil ik graag zelf gaan werken bij Rijkswaterstaat, het lijkt me erg leuk werk om bezig met zijn met de wegen.

  Als het op voetballen aankomt, ben ik te vinden in de JO11. Mijn trainers zijn Erwin, Sven en Martijn. Ik sta vaak op het middenveld, maar ook wel eens onder de lat als keeper. Ik voetbal met rechts en ben fan van Ajax. De beste voetballer ooit is voor mij Ronaldo.

  Voor de foto heb ik Nouri El Jilali gevraagd, hij is ook de aanvoerder van Welberg 1. Ik hoopte op een 3-1 overwinning, maar helaas verloor de Welberg met 0-3.

  Ik heb een leuke middag gehad als pupil. Je maakt dan van alles mee: de wedstrijdbespreking in de kleedkamer, de warming-up, de pasjescontrole in de kleedkamer. En dan mag je samen met de spelers en de scheidsrechter het veld op. Je bent dan bij de toss en daarna mag je proberen het eerste doelpunt te scoren. Ik mocht na een schot op het doel ook nog een penalty nemen op de keeper. De eerste helft heb ik toen meegemaakt vanuit de dug-out. Daar kun je alle aanwijzingen horen van de trainer. In de rust heb ik toen nog geholpen met de loterij en kreeg ik nog een bal en oorkonde als aandenken en wat te drinken en een snoepje.

  Er waren veel mensen speciaal voor mij komen kijken. Naast mijn ouders, broertje en zusje kwamen ook mijn opa en oma speciaal kijken. Dat maakte het extra speciaal. De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 19 november, dan zal mijn teamgenoot Brick de pupil van de week zijn tegen VV Steenbergen.