• Voetbalplaatjesactie in samenwerking met Albert Heijn Achterberg

  Een leuke aankondiging, want Sc Welberg gaat in samenwerking met Albert Heijn Achterberg wederom een voetbalplaatjesactie opstarten! Hoe leuk is het om je eigen voetbalplaatje en die van je teammaatjes te sparen, super tof toch?!

  Achter de schermen zijn de eerste voorbereidingen in volle gang, zoals het er nu naar uitziet zullen begin september de foto’s op de club gemaakt worden.

  De daadwerkelijke spaaractie in de winkel van Albert Heijn start 20 oktober, dat lijkt nog ver weg maar er moet in de tussentijd veel geregeld worden om een mooi boek te ontwikkelen!

  Binnenkort krijgen alle teams meer informatie over deze actie, maar wij konden in ieder geval niet wachten om dit leuke nieuws nu al met jullie te delen.

  Ook voor sponsoren zal er de mogelijkheid zijn om een mooie advertentie in het boek te plaatsen (tegen betaling), hierover ontvangen zij binnenkort meer informatie.

  Het Algemeen Bestuur wil Albert Heijn Achterberg bij deze alvast hartelijk bedanken voor het mooie initiatief, en wij hopen op een succesvolle actie.