• Vrijdag 28 augustus 2020

  De eerste avond van het feestweekend zal een officieel tintje bevatten.

  Reünie.

  Allereerst roepen wij alle huidige en oud leden op om herinneringen op te komen halen. Speciaal voor de damesafdeling willen wij een wedstrijd tussen de oud Dames 1 en de huidige Dames 1 laten spelen. Ook voor de oud en huidige herenteams wordt nog druk naar een geschikte tegenstander gezocht.

  Herinneringsmuur.

  Daarnaast zal er een grote herinneringsmuur worden opgesteld met vele herinneringen en belangrijke gebeurtenissen. Mocht u zelf nog beeldmateriaal, of tastbare herinneringen hebben. Dan zouden wij hier graag een kopie van ontvangen. U kunt contact opnemen via info@scwelberg.nl.

  Sponsoravond.

  Naast alle huidige en oud leden zal op deze avond ook de jaarlijkse sponsoravond worden gehouden. Hiervoor krijgen alle sponsoren tijdig de mogelijkheid om zichzelf aan te melden. Mocht u zich als sponsor extra willen verbinden aan het jubileum weekend om hierdoor extra exposure te willen creëren kijk dan hier voor de mogelijkheden op de sponsorpagina.

  Bekende gast.

  Om de avond een extra feestelijk tintje te geven zijn wij nog druk bezig om een bekende gast uit te nodigen om de avond invulling te geven. Wanneer deze gast bekend is zullen wij dit natuurlijk breed communiceren.