• Zaterdag 29 augustus 2020

  Spectaculaire 8-kamp.

  De zaterdag van ons jubileumweekend staat in het tegen van onze seniorleden. De gehele dag zijn de activiteiten alleen voor de leeftijd van 18 jaar of ouder.

  In de middag organiseren wij voor o.a. vrienden en bedrijventeams een groots 8-kamp met spectaculaire hindernissen en natuurlijk ook voetbal gerelateerde opdrachten. Hieraan kunnen zowel heren, dames als gemengde teams deelnemen. Per team is een minimum van 8 tot maximaal 12 leden mogelijk.

  Per team vragen wij bij opgave een deelname borg van € 50,- Wanneer je als team op de dag met een volledig team aankomt ontvang je van ons dit bedrag terug in de vorm van consumptiemunten. Op deze manier hopen wij onszelf als organisatie ervan te verzekeren dat iedereen die opgeeft ook daadwerkelijk komt opdagen. Hiermee hopen wij problemen bij een no-show tegen te gaan, en het voorkomt dat wij nee moeten zeggen tegen teams die wel deel willen nemen.

  Barbecue.

  Vanaf 17.00uur gaat ons barbecue paviljoen open. Er wordt een luxe barbecue georganiseerd waarbij u zelf niet hoeft te bakken en te braden. Er zijn voor de barbecue maximaal 400 tickets beschikbaar. Dus wees er op tijd bij wanneer u zich hier van wil verzekeren. Een ticket voor de barbecue geeft u ook automatisch toegang tot de feestavond later op de avond. Tickets voor de barbecue en feestavond kosten € 20,- in de voorverkoop. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kosten deze op de dag zelf € 25,- Start van de kaartverkoop wordt duidelijk en tijdig gecommuniceerd.

  Feestavond.

  Op zaterdag start vanaf 21.00uur de officiĆ«le feestavond. De muziek zal de gehele avond worden voorzien door DJ Peer van Showtime drive-in show. Daarnaast hebben wij voor deze avond diverse artiesten weten te strikken. O.a. Randy Watzeels en Henk Dissels komen hun zangkunsten vertonen. Daarnaast ligt er nog een artiest vast, maar die maken wij later pas bekend. Er zullen afhankelijk van het aantal verkochte barbecuekaarten nog een aantal losse kaarten voor de feestavond verkocht worden. Deze kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop, en € 20,- op de avond zelf, mochten deze nog beschikbaar zijn. Start van de kaartverkoop wordt duidelijk en tijdig gecommuniceerd.