• Pupil van de Week: Bas Schemkes

    Hallo,

    Mijn naam is Bas Schemkes. Ik ben 8 jaar oud en jongste zoon van Max en Corine en broertje van Jeroen ( J013-1) . Ik woon op de Noordwal in Steenbergen. Wij hebben thuis geen huisdieren helaas want een hond had ik wel leuk gevonden. Ik zit in groep 5 van de Maria Regina school bij Juf Manon en Meester Remco. Gym vind ik erg leuk op school en rekenen vind ik niet leuk. Op tv kijk ik graag naar Spongebob. Als ik niet aan het voetballen ben dan doe ik graag Judo. De beste voetbalclub vind ik Barcelona omdat ze ook de beste voetballer hebben ...... Messi. Zelf voetbal ik in J09-2 bij Peter , Michel en Adrianne. Ik heb daar niet echt een positie maar meestal ben ik aanvaller. Afgelopen Zaterdag hebben we tegen de Tholense boys gevoetbald en met 1-3 gewonnen.  Ik voetbal met mijn rechterbeen. Wij eten thuis weleens spruitjes en die vind ik dan echt niet lekker. Wat ik wel lekker vind is pizza , want ik word later ook pizzabakker. Ik wil graag op de foto met keeper Stefan , want ik ken hem nog van de BSO. Ik denk dat Welberg gaat winnen van PCP. Helaas werd het 1-1.

    De pupil voor de volgende thuiswedstrijd is Quinty Nelen.

    Groetjes Bas Schemkes