• Sponsoring

  Voor een sponsor biedt de club de mogelijkheid om binnen de club, lokaal en nationaal bekendheid te krijgen en de (voetbal) sport een goed hart toe te dragen. Sponsoring voorziet in een belangrijke inkomstenbron voor de club en is daarmee een belangrijke ondersteuning bij onze voetbalactiviteiten, zoals het opleiden van de jeugd en het onderhouden van de voetbalfaciliteiten. Dit alles om een goeddraaiende voetbalfamilie te zijn met sportieve ambities, ook op regionaal niveau! Ons sponsorbeleid is gericht op het hebben van duurzame relaties met betrokken bedrijven en instellingen waar wij als voetbalclub wat voor kunnen betekenen. Hierbij is ons uitgangspunt dat kwaliteit en inhoud belangrijker zijn dan kwantiteit.

  SC Welberg onderscheidt verschillende type sponsors.

  Zo kennen we:

  Hoofdsponsor: Goodmorning

  Team sponsors:

  SC Welberg heeft een kledingsponsor contract met 100% Voetbal te Bergen op zoom. In deze overeenkomst staat dat SC Welberg teamsponsoren door verwijst naar 100% Voetbal te Bergen op zoom. SC Welberg vraagt daarom ook deze afspraak te respecteren en voor offertes en directe bestellingen contact op te nemen met 100% Voetbal te Bergen op zoom. Verder krijgen alle leden van SC Welberg op al hun voetbal gerelateerde aankopen bij 100% Voetbal 10% korting.

  Reclamebord sponsor:

  Daarnaast bieden we aan bedrijven de gelegenheid tot het plaatsen van banners op onze website. Dit is een greep uit de mogelijkheden. Theo Helmons bespreekt graag met geïnteresseerden hun specifieke wensen om tot een goede maatwerkoplossing te komen.

  Neem contact op voor sponsorzaken met:

  Rien Bartels
  Welbergsedijk 11a
  0167-567368
  Rien.bartels@outlook.com