• Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd voor de competitie van ons 1e elftal hebben we een Pupil van de week!

De gelukkige pupil krijgt een uitnodiging met alle informatie die nodig is!

Op de wedstrijddag word je om 13.30 uur verwacht op Sportpark ’t Zandbaantje in de kantine.
    Daar word je, samen met je ouders/begeleiders ontvangen door een van de enthousiaste dames van de begeleiding en natuurlijk even later door het 1e elftal.

Je krijgt van ons een speciaal shirt voor deze middag aan. Zelf neem je je witte voetbalbroek, je scheenbeschermers en je voetbalschoenen mee. (Denk ook aan een trainingsbroek en jas)

Daarna is het tijd voor de wedstrijdbespreking samen met de trainer en de spelers van SCW 1. Je hoort alle tactieken voor de wedstrijd, wie er in het veld staan en wie wissel en de laatste tips van de trainer.

Dan houden we een officieel interview met jou. Dit interview werken we uit en plaatsen we met toestemming van je ouders op onze facebookpagina en onze website.

Je mag deze middag mee tijdens de bespreking in de kleedkamer, de warming-up meedoen en even de keeper inschieten.

Na het afwerken van de warming-up gaan de jongens van SCW 1 hun wedstrijdshirt aantrekken. Dit is ook het moment voor een foto met een door jouw gekozen speler. Hierna mag je met de wedstrijdbal in je handen, naast de scheidsrechter en met de spelers van zowel ons elftal als de tegenpartij, het veld op.

Je mag na de toss de aftrap nemen en de symbolische 1-0 proberen te maken in het doel van de tegenstander. Wanneer dit lukt, krijg je een geweldig applaus van iedereen langs de kant. Nodig zelf ook gerust mensen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Hierna volg je de 1e helft vanuit de dug out met de wisselspelers. Je kunt zo van dichtbij alles volgen: de tips van de trainer, de wissels.

In de rust word je naar de kantine gebracht, waar je de lootjes van de wedstrijdloterij mag trekken. Hierna krijg je een aandenken, wat te drinken en wat lekkers.