• Voor de laatste keer dit seizoen: Pupil van de Week.

  Hallo allemaal,

  Ik ben Quin Aanraad. Ik ben 10 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en broertjes, Niek en Elke, Xem en Yim in Steenbergen. Xem voetbalt in de JO14, waar mijn vader ook trainer van is.

  Ik speel in de JO11 en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Meestal sta ik rechtshalf qua positie, maar ook ben ik eens in de 3 wedstrijden keeper. Mijn voorkeursbeen is ook rechts om te voetballen. Mijn favoriete voetballer is Ronaldo en mijn favoriete club is Feyenoord. Later zou ik ook graag profvoetballer willen worden en ik zou dan graag in Rotterdam bij Feyenoord gaan spelen. Daarna hoop ik dan naar Real Madrid te kunnen. Dat lijkt me geweldig.

  Op school vind ik gym het allerleukste om te doen. Voor rekenen loop ik minder snel warm. Ik zit op de Gummarus in groep 7 bij juf Marjolijn en juf Joyce.

  Verder vind ik het leuk om YouTube of tb te kijken, ik zie dan graag filmpjes over voetbal of glowmovies. Ik speel verder graag met mijn vrienden buiten en ga graag vissen of gamen.

  Ik vind verder lasagne echt heel lekker om te eten, maar als we bonen eten ben ik minder blij.

  Ik mocht pupil van de week zijn bij de wedstrijd op SC Welberg 1 tegen SPS 1 op zaterdag 18 mei. Ik voorspelde voor de wedstrijd een uitslag van 4-3 voor Welberg. Mijn eigen doelpunt zat er perfect in en ontving dan ook een luid applaus. De eerste helft heb ik in de dug-out gezeten en natuurlijk heb ik meegedaan met de warming-up en met de wedstrijdbespreking. De trainer wist duidelijk wat hij wilde van de wedstrijd en legde alles duidelijk uit aan de hand van het wedstrijdbord.

  Op de foto sta ik met Mels. Ik heb Mels gekozen omdat hij mijn leider op voetbalkamp is geweest. Dat was echt heel erg gezellig!

  Uiteindelijk is de wedstrijduitslag 2-1 geworden. Ook voor Welberg 1 was dit de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

  Mocht je nu volgend seizoen ook pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk! Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken!

  We wensen iedereen in ieder geval allereerst een geweldige seizoensafsluiting en een fijne zomerstop. Tot volgend seizoen!