• Sc Welberg neemt het in thuiswedstrijd op tegen V.V. Steenbergen

  Na de winterstop, die komend weekend dan officieel ten einde komt gaat het 1e elftal van Sc Welberg aankomend weekend weer de wei in. Thuis op sportpark ’t Zandbaantje staat er bij de hervatting van de competitie gelijk een prachtig affiche op het programma, want buurman V.V. Steenbergen komt op bezoek!

  Sc Welberg is inmiddels twee weken in training ter voorbereiding op de hervatting van de competitie, aanstaande zaterdag 3 februari.

  Vorige week donderdag speelde het een oefenwedstrijd tegen zondag 5e klasser HSC’28, welke het overtuigend met 4-1 won. Vooral in de tweede helft liet Welberg het met vlagen verzorgd voetbal zien dat het een maatje te groot was voor de ploeg uit Heerle. Doelpuntenmakers waren Kane Brands, Rick Schuurman en 2 maal Mats Meeusen.

  A.s. zaterdag derby tegen V.V. Steenbergen

  Aanstaande zaterdag, 3 februari speelt Welberg de thuiswedstrijd tegen V.V. Steenbergen. Eerder dit seizoen, op de eerste speeldag van de competitie ging Welberg op Sportpark Seringenlaan nog met 3-0 onderuit, al moet gezegd worden dat gezien het spelbeeld dit toch een enigszins geflatteerde uitslag was.

  Steenbergen kent tot nu toe een wisselvalig seizoen, staat op de 5e plaats op de ranglijst en heeft de race op het kampioenschap voor dit moment moeten staken aangezien het puntenverschil met koploper Tholense Boys is opgelopen tot 6 punten. Ook in de wedstrijden tegen de zogenoemde laagvliegers had Steenbergen het niet altijd bepaald makkelijk.

  Dit moet Welberg vertrouwen geven richting de wedstrijd van a.s. zaterdag. De ploeg van trainer Ad Straver boekte het afgelopen half jaar vooruitgang op het veld, en bepaalde een paar knappe resultaten, maar liet in wedstrijden tegen laagvliegers onnodig punten liggen waardoor het nu met 8 punten terug te vinden is op de 10e plek van de ranglijst.

  Zoals gezegd speelt Sc Welberg a.s. zaterdag de wedstrijd tegen V.V. Steenbergen op het eigen Sportpark ’t Zandbaantje, aanvang 15:00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. Murat Baysan uit Dongen.

  Supporters zijn uiteraard van harte welkom!