• Ruig Huijgens was Pupil van de week tijdens de thuiswedstrijd van Sc Welberg 1 tegen Lepelstraatse Boys 1 (9 maart).

  Hallo allemaal,

  Ik ben Ruig Huijgens, ik woon in Welberg en ben 9 jaar oud. Ik woon in Welberg samen met mijn vader Michael, mijn moeder Annemiek en met mijn broer en broertje Kik en Lef. Zelf zou ik nog graag een hondje willen maar die hebben we niet.

  Ik speel in de JO11 en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Meestal sta ik op de positie centraal midden of spits. Ik ben rechtsbenige voetballer. Ik ben natuurlijk een enorme voetbalfan! Mijn favoriete voetballer Jude Bellingham en mijn favoriete voetbalclub is Ajax. Later zou ik ook graag profvoetballer willen worden en ik zou dan graag bij Ajax willen spelen.

  Ik beweeg graag en vind daarom gym op school ook het allerleukste om te doen. Ik zit op de Piustien in groep 6 bij juf Suzanne en juf Marcha

  Verder vind ik het leuk om jachtseizoen en voetbal te kijken op tv. Ik let dan vooral op de trucjes die ze doen zodat ik die zelf ook kan proberen.

  Ik vind verder frietjes, pasta, zalm en spinazie heel lekker om te eten, maar als we spuitjes of iets met paprika eten ben ik minder blij.

  Ik was pupil van de week bij de wedstrijd op 9 maart, toen speelde SC Welberg 1 tegen Lepelstraatse boys 1 . Ik voorspelde dat ze gingen winnen met 3-1, dit was helaas niet de uitslag maar gelukkig wonnen ze de wedstrijd wel met 2-0.

  Er werd gevraagd naar mijn favoriete speler van het 1ste en ik heb gekozen voor Mels omdat hij een leuke speler is om naar te kijken en ik vind hem heel grappig.

  Mocht je nu zelf binnenkort pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk. Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken!

  Groetjes, Ruig Huijgens