• Pupil van de week: Max Nagelkerken

  Pupil van de week:  Sc Welberg 1 - DHV 1

  Het was weer zover: we hadden weer een Pupil van de Week. Deze keer: Max Nagelkerken
   
  Hallo allemaal,
   
  Ik ben Max Nagelkerken, ik woon in Steenbergen en ben 10 jaar oud. Ik woon in Steenbergen samen met mijn vader Pascal, mijn moeder Mariska en mijn broer Gijs ook hebben we een hond en die heet Bobbie
   
  Ik speel in de JO11 en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Meestal sta ik in het goal als keeper maar als ik niet keep dan speel ik of als een echte spits of sta ik in de verdediging Ik ben natuurlijk een enorme voetbalfan! Mijn favoriete voetballer is Vinícius Júnior en mijn favoriete clubs zijn Feyenoord en Real Madrid. Later zou ik ook graag profvoetballer/ keeper willen worden en ik zou dan graag bij Real Madrid willen spelen.
   
  Naast voetbal doe ik graag aan vissen of met me fiets stunten. Ik beweeg graag en vind daarom gym op school ook het allerleukste om te doen, bij gym vind ik voetballen en tref al het aller leukst . Ik zit op de Gummarus in groep 7 bij juf Sandra en juf Tamara
   
  Verder vind ik het leuk om Touzani en paradoes te kijken. Hier leer ik dan ook trucjes die ik dan zelf kan oefenen.
   
  Ik vind verder pannenkoeken met kaas en spek heel lekker om te eten, maar als we spinazie eten ben ik minder blij.  
   
  Ik was pupil van de week bij de wedstrijd op 9 December, toen speelde SC Welberg 1 tegen DHV 1. Ik voorspelde die middag een uitslag van 2-1 voor Welberg. Helaas werd het 1-3. Mijn doelpunt zat er in ieder geval goed in. De eerste helft heb ik in de dug-out gezeten en natuurlijk heb ik meegedaan met de warming-up en met de wedstrijdbespreking. Wat worden daar een hoop dingen verteld!
   
  Er werd gevraagd naar mijn favoriete speler van het 1ste maar ik heb er eigenlijk 2, de eerste is Bart omdat hij goed kan keepen en omdat hij ook heel erg lief is en de tweede is Djerrel omdat ik hem goed ken en omdat hij grappig en aardig is.
   
  Mocht je nu zelf binnenkort pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk. Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken! 
   

  Groetjes, Max Nagelkerken