• EXTRA UPDATE - Laatste groet en afscheid Loes – afsluiting Hoogstraat!

  Vanavond tussen 18.30 en 20.00 komt Loes nog één keer naar SC Welberg. Het is dan voor iedereen, die haar dierbaar had, mogelijk om Loes een laatste groet te brengen in de kantine van SC Welberg. De mogelijkheid tot het brengen van een laatste groet is dus voor zowel leden als niet-leden van onze vereniging.
   
  ❗️Via deze weg willen we iedereen oproepen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. De parkeerplaatsen op Sportpark ’t Zandbaantje zelf kunnen niet gebruikt worden. Ook is in overleg met de gemeente Steenbergen en in samenwerken met Handhaving besloten om de Hoogstraat af te sluiten vanaf 17:15 tot minimaal 18:30. Bewoners op de Hoogstraat en aangrenzende straten krijgen de mogelijkheid om bij hun woning en/of bestemming te komen. Bezoekers die met de auto komen zullen elders dus een parkeerplaats moeten zoeken en hierbij een dringende oproep om de verkeersregels te respecteren. Parkeren op stoepen en/of bermen etc. is niet toegestaan!❗️
   
  Wij willen verder een herhaalde oproep doen naar al onze leden en iedereen die SC Welberg een warm hart toedraagt om mee te werken aan een zo warm, mooi en oranje mogelijk ontvangst. Het idee is om een erehaag te vormen op het moment dat Loes naar binnen gedragen wordt om 18:00 en we vragen jullie dus om met zoveel mogelijk mensen om 17:45 op de parkeerplaats voor de kantine van sportpark ’t Zandbaantje aanwezig te zijn.
  Aanvullend start dan de mogelijkheid om vanaf 18.30 tot 20.00 een laatste groet te brengen aan Loes. Alle trainingen zijn daarom vanavond afgelast!