• Albert Heijn Achterberg nieuwe sponsor Zaterdag 4

    Albert Heijn Achterberg trotse sponsor van SC Welberg 4!

    SC Welberg bestaat al sinds 27 november 1945. In 2012 is er een mooi sportpark aangelegd genaamd 't Zandbaantje met een kunstgrasveld, een natuurveld en een oefenveld! Inmiddels heeft de club een ledenaantal van meer dan 500 actieve leden!

    De club staat voor een eerlijke en sportieve manier van voetballen. Het teamverband staat erg hoog bij SC Welberg, zo moeten de leden tijdens trainingen en wedstrijden elkaars sterke en minder sterke capaciteiten accepteren. Het clubgevoel staat voorop en de naam van de club moet ten alle tijden hoog worden gehouden. SC Welberg is een bijzonder sociale vereniging met enthousiaste leiders, trainers en vrijwilligers.

    Wij zijn trots dat we sponsor zijn van team SC Welberg 4. Wat zien de mannen er goed uit!