• Van de bestuurstafel: maart 2017

  Met een onregelmatig verschijnende nieuwsflits willen wij proberen u op de hoogte houden van zaken welke bij Sc Welberg de aandacht van het bestuur hebben.

  •  Mogelijkheden opknappen en of optimaliseren veld 2 en 3, heeft nadrukkelijk de aandacht van het bestuur. Diverse opties worden momenteel onderzocht of besproken met gemeente en particulier(en) het traject loopt, er wordt aan gewerkt. 
  •  Met ingang van seizoen 2017 - 2018 gaat Arie Pouwe de training van de zondag selectie op zich nemen.  
  •  Door de aanhoudende blessuregolf bij het 1e zondag elftal en er het gehele seizoen al iedere wedstrijd spelers van Sc Welberg 2 ingezet moeten worden. Is het probleem om voldoende spelers voor het 2e elftal op de been te brengen met de week moeilijker geworden. Dit heeft het bestuur doen besluiten om met ingang van 16 maart 2017 het 2e elftal terug te trekken uit de competitie. Met de overige spelers welke door deze handeling niet meer in 2e elftal kunnen voetballen, zal in overleg, een passende oplossing gezocht worden.
  •  Vertrouwenspersoon, Annette Schuurman heeft zich per direct bereid gevonden om deze functie zowel voor de jeugd als de senioren op zich te nemen. Zie de website voor haar gegevens.
  •  Dinsdag 25 april, aanvang 18.45 uur speelt Sc Welberg zondag 3 thuis de halve finalewedstrijd om KNVB - beker thuis tegen SPS zaterdag 2. Bij winst gaat het 3e elftal door naar de finale, die wedstrijd zal zaterdag 20 mei bij DOSK in Bergen op Zoom gespeeld worden. 
  •  Na het realiseren en in gebruik nemen van de nieuwe materialen berging, is er in de winterstop ook een "waterontharder" op het Zandbaantje ge├»nstalleerd en aangesloten. Waardoor we nu zachter water en minder kalkaanslag hebben.

   

  Maart ’17

  Bestuur Sc Welberg.