• Pupil van de week: Quinty Nelen

    Ik ben Quinty Nelen. Ik ben 8 jaar oud en grote zus van broertje Xavi van 4 jaar en dochter van Erwin en Natasja. Wij wonen met zijn vieren op de Heen . Wij hadden altijd honden , maar nu helaas niks meer. Ik zou nog wel graag weer een hond willen. Ik ga naar de Maria Regina school in Steenbergen en zit daar in groep 5b bij juf Marlous en juf Annemiek. Op school gym ik graag en rekenen ik graag. Rekenen doen wij daar namelijk op een tablet en dat is erg leuk. Taal en spelling vind ik minder leuk . Op school kijken we ook het jeugdjournaal. Dat is ook leuk. Thuis kijk ik graag films , maar ook Nickelodeon vind ik leuk om te kijken. Behalve voetbal zit ik ook op turnen en paardrijden. Mijn lievelingspony is Sterre. De beste voetbalclub vind ik Feyenoord de beste speler daarvan is Elia.  Mijn team is de j09-4 met als trainers moeder Natasja en Jan. Ik sta dan in de verdediging of in de spits. Ik kan voetballen met links en rechts. Thuis eet ik het liefst friet e=met een frikandel. Maar spruitjes en augurken lust ik echt niet. Later wil ik kapster worden .  Ik heb samen met mijn moeder iedereen bekeken en gekozen voor Wiebe. Afgelopen Zaterdag hebben wij gevoetbald tegen Groen Wit en gewonnen met 0-11 , Ik denk niet dat Welberg 1 tegen SSW met zo veel doelpunten gaat winnen. Ik denk dat het 1-1 word ( deze wedstrijd werd helaas 0-0 en was dus de pupil de enige die tegen de keeper van de tegenstander wist te scoren ) . 

     

    De eerst volgende thuiswedstrijd op 9 April tegen de Schutters zal Luke Ekelmans onze pupil van de week zijn!