• Pupil van de week: Luke Ekelmans

  Hoi iedereen,

  Mijn naam is Luke Ekelmans . Inderdaad zoon van Barry en Ellen. Ik heb nog 2 broers  Joey ( jo17-1 en doet ook mee met Welberg 1) , Jaimy ( jo13-1) en Suzy. Ik woon op de Welberg . Wij hebben ook nog een hond Kyra en een poes Nero. Ik zit in groep 5b van de Maria Regina school bij juf Marlous en juf Annemiek. Rekenen vind ik niet leuk op school , maar gelukkig hebben we ook geschiedenis, want dat is wel leuk. Op tv kijk ik graag Spongebob, maar als het zonnetje schijnt ben ik buiten te vinden. Dan ben ik aan het skaten of aan het stunten met mijn step. Maar jullie zullen me vast weleens hebben zien stunten op de voetbal. De beste voetbalclub vind ik Feijenoord, maar de beste voetballer speelt toch echt bij Barcelona , want dat is Neymar. Zelf zit ik bij de j09-1 bij Jorg en Maarten. Ik speel daar mid/mid met mijn rechterbeen het liefst. Thuis eet ik het liefste pizza , maar liever geen spruiten. Als ik groot ben en getrouwd ben met Suzy dan word ik youtuber.

  Ik ga vandaag op de foto met mijn broer Joey. Waarom ? Omdat hij mijn broer is natuurlijk ! 

  Ik denk dat de Welberg vandaag gaat winnen van De Schutters met 3-1. Helaas wonnen De Schutters met 0-1.

  De eerst volgende thuiswedstrijd op 7 Mei tegen Klundert zal Jessica Timmermans de pupil van de week zijn.

  Groetjes Luke